Наречена Вирішила Сказати Тост Під Час Весілля. Почувши Його, Свекруха Покинула Свято

На превеликий жаль, не кожній невістці везе зі свекрухою. Більш того, більшості дівчат з матерями чоловіків абсолютно не по дорозі! Батьків, звичайно, не вибирають … Але псувати життя собі і руйнувати шлюб теж не хочеться. Так, може, варто захистити себе від спілкування з такими родичами?Весілля — урочистий і щасливий момент в житті закоханих. Море посмішок, квітів, подарунків і вітальних тостів адресовано в цей день молодятам.На цьому весіллі, правда, слово вирішила взяти сама наречена. І, між іншим, дівчину багато хто зрозумів.Вона сказала: «Хочу підняти келих за свою свекруху. Адже ця жінка зуміла перетворити моє життя на пекло.

Ми з моїм нареченим, а тепер уже і чоловіком, знайомі вже чотири роки.За цей час його мати стільки разів намагалася нас розлучити … »Виявилося, жінку дійсно важко було назвати ідеальною свекрухою. Та що там говорити … неможливо! Спочатку вона » довела «свого власного чоловіка. Коли він кинув жінку одну з дітьми, вона вирішила і їм життя зіпсувати, мабуть. А з часом і їх другим половинкам. Майбутню невістку свекруха зненавиділа відразу. Намагалася усіма силами домогтися її звільнення з роботи, ображала … а вже як вона не хотіла цього весілля! У ресторані бронь потайки зняла. Одяг вінчальний зіпсувала. А коли зрозуміла, що торжество все ж відбудеться, сама прийшла на свято в мереживній білій сукні.

І в сльозах. Всім гостям вона стала розповідати про те, що цей день є гіршим в її житті.Порадившись, молодята вирішили позбутися від спілкування з неадекватною жінкою прямо на весіллі. В результаті наречена додала, що випити хоче за те, щоб ніколи в житті свою свекруху більше не бачити. Само собою, жінка пішла з весілля.І тут почалося найцікавіше! Молоді роздали всім гостям візитки з новими номерами телефонів, пояснивши їм, що спілкуватися з матір’ю нареченого більше не будуть. Такі відносини виявилися знайомі багатьом. Гості відзначили, що пара вчинила правильно, відгородившись від негативу. А навіщо ще й один з одним сваритися?

Leave a Comment