У Нас Вже 11 Дітей, Але Ми Вирішили Народжувати Ще. Мені 36 Років, Одружена Я Вже 14-Ий Рік

Вражаюче, яких тільки дивних людей не зустрінеш на землі! Наприклад, ось цю подружню пару, що народила п’ятьох дочок і шістьох синів за 13 років спільного життя. Їм дивуються, про них пишуть статті, шукають смажені факти. Тільки ось Кортні з Крісом знизують плечима: -Так просто любимо дітей, завжди хотіли багато.

І не проти, якщо з’явиться ще парочка. Але розумієте, в чому підступ: ця видатна пара, насправді — нормальна. Норма стала рідкістю. Саме на таких сім’ях, скромних, які вміють працювати і розуміють цінність дітей, тримався раніше світ.Але з часом люди заледащіли, вирішили жити для себе і втратили щось важливе. Кортні розповідає: -Ми живемо на суму в 1300-1400 доларів.

Заощаджуємо, як можемо: купуємо одяг на розпродажах, а їжу вдома готуємо, так набагато вигідніше.І ще одна дивина, не так давно колишня норма: діти не ходять до школи. У них оформлено домашнє навчання, заняття розплановані, щоб залишався час на роботу по дому і на особистий розвиток. У них є фургон на 15 місць, так що сім’я повністю автономна.

Багато хто не розуміє хлопців, навіть мама Кортні постійно її пиляє, переконуючи: на кожну дитину уваги не вистачить. Але жінка до цієї заяви ставиться зі скепсисом: вона-то з дітьми цілий день, не відволікається. Навряд чи у дітей дефіцит уваги в порівнянні з тими, яких кидають на няньок або по садках.

Leave a Comment