Прикусила губу і пішла до чоловіка. Села в машину і не подала виду. Протягом дня зміст записки не виходило з голови. Але я вирішила мовчати.

В кишені поруч з ключами лежала записка. Розгорнувши її, прочитала вміст — і серце ледь не розірвалося від болю. Я вийшла з дому разом з чоловіком. Ми поспішали на роботу. Чоловік сказав, що забув ключі від кабінету в куртці, яку одягав вчора. Попросив, поки він виїде з гаража, щоб я збігала додому і принесла.Швиденько піднялася на п’ятий поверх, відкрила двері і знайшла куртку. В кишені поруч з ключами лежала записка. Розгорнувши її, прочитала:»Вівторок. Ресторан« Ельдорадо ». О 18 годині ».

Серце ледь не надірвалося від болю. Прикусила губу і пішла до чоловіка. Села в машину і не подала виду. Чомусь всередині не хотілося вірити, що чоловік мені зраджує.Протягом дня зміст записки не виходило з голови. Але я вирішила мовчати. Увечері все-таки вирішила заглянути в той ресторан, щоб побачити цю щасливицю і переконатися в зраді чоловіка.Відкриваю двері — серце ледь не виривається з грудей. Переступаю поріг і мене зустрічають овації. У залі зібралися всі мої знайомі.

— Що ж це таке? — подумки питаю я.На зустріч з великим букетом квітів поспішає чоловік. Вітає мене з третьою річницею нашого одруження.- Боже мій, в круговерті буднів я зовсім забула про цю дату. Вибач, мій коханий! — вимовляю я і падаю в обійми чоловіка.Знову оплески. Лунає музика. Ми танцюємо вальс.Я відчуваю себе найщасливішою жінкою в світі. Схиляю голову на плече і відчуваю лише ритм музики і теплі обійми.- Я знав, що ти заглянеш в записку. Хотів зробити для тебе сюрприз і він вдався, — шепоче на вухо чоловік.

-Ти мій вигадник, — цілу його в що ку.Музика стихла. Посипалися привітання від друзів з нагоди такого свята. Мені здавалося, що це все сон.Я знала, що мій чоловік любить мене дивувати, але щоб так — я не очікувала.Вечірка видалася невимушеній (я була одягнена в звичайне плаття) і надзвичайно приємною, яка, мабуть, запам’ятається мені на все життя.Як добре, що мені настільки пощастило з чоловіком, який вміє і гроші заробляти, і відпочивати, і дарувати тепло ближнім!

Leave a Comment