Вирішила Позбутися Від Непрошених Гостей Досить Цікавим Способом: Я Поміняла Троячку На Однушку

Подруга моя живе в курортному містечку. Минулої осені Таня поміняла свою трикімнатну квартиру на однокімнатну. Я спочатку була здивована такому рішенню: умови були прекрасні, хоча кімнати були невеликими! У чому ж була причина? Все встало на свої місця, коли Тетяна розповіла нам, навіщо і чому вона так зробила. «Дівчата, ви не повірите. Але жити зараз в однушці — для мене це спокійне життя. Ви ж самі розумієте, що жити біля моря, а тим більше в курортному місті — це здорово! Але коли у тебе купа родичів, що живуть в середній смузі і мріють щорічно відпочивати на морі, причому безоплатно, для тебе це взагалі ніяк не підходить.

Причому їдуть «пачками» і в основному без попередження. Дійсно, навіщо попереджати? Ми ж родичі! І не стиснемо! Помістимося як-небудь. Прям конвеєр якийсь! І моя маленька трійка в розпал сезону в прямому сенсі тріщала по швах. І нічого, що господиня (тобто я) ночує на кухні, нормально! Загалом поміняла я свою трійку на однушку. Мені подобається і я задоволена своїм вибором. Так я від непрошених гостей позбулася. Тепер подумають, перш ніж їхати до мене. Цього літа приїхали одні такі родичі моїх родичів. А у мене якраз подруга гостювала (сама її запросила, давно не бачилися). Подзвонили і поставили перед фактом — зараз приїдемо. Я їм адресу нову свою називаю: вони навіть не здивувалися, що вона у мене змінилася. Приїхали через пару годин.

Відкриваю двері, стоять четверо: мама, тато і двоє дітей. Здрастуй, приїхали! Побачивши, що у мене одна кімната, здивувалися. «Нам сказали, що у тебе трійка! Ми спеціально і дітей з собою взяли ». Вас, кажу, неправильно інформували. Але ви можете зупинитися в готелі. «Твоя подруга не може пожити в готелі? А ми тут як-небудь помістимося. В тісноті, та не в образі. Ми ж родичі! » Випровадила я цих товаришів в готель. Набридло терпіти у своїй квартирі сторонніх людей: які приїжджають мало не за графіком. А тепер живу спокійно і радію!

Leave a Comment