Мати Намагається Nозбавити Доньку Бyдинка В Москві — Після Того Як Nозбавила Її Сім’ї

На перерві сиділи якось з колегою в кафе. Раптом її телефон задзвонив, вона скинула. Телефон задзвонив знову, на цей раз вона відключила телефон. Я з ввічливості не питала в неї, хто їй дзвонить. Помітивши моє питальне обличчя, вона заговорила сама: — Ось причеплива! Скільки можна телефонувати? — Про кого це ти говориш? — Про матір свою, не хочу з нею спілкуватися, а вона не може цього зрозуміти. — Ти ображена на неї? Тут вона зітхнула і почала свою розповідь. «Я жила в самій звичайній родині. Я була єдиною дитиною і жила з батьками. Коли мені було 6,5 років, батько помер від хвороби. Через рік мати знову вийшла заміж і народила другу дитину. Я відійшла на другий план і, що і слід було очікувати, забила на навчання. Мною ніхто не займався, я не приділяла уваги на навчання, і взагалі, атмосфера в сім’ї стала вкрай несприятливою. Моїм єдиним порятунком тоді були бабуся і дідусь по батьківській лінії.

Вони були дуже суворими людьми, але тоді я їх любила понад усе на світі. Довгий час я ходила до них після уроків: дід пояснював мені незрозумілі теми, а бабуся смачно годувала. Через якийсь час я і зовсім до них переїхала. Мати була не проти, по-моєму, вона була навіть рада, що скинула мене зі своїх плечей. Я продовжила навчання у ВНЗ. Бабуся з дідусем навіть зняли для мене квартиру поруч з універом, щоб мені не доводилося довго ходити після пар. З матір’ю я спілкувалася дуже рідко, але з братом у мене були хороші відносини, хоча, зізнаюся, що мені було прикро вважатися сиріткою при живій матері. За відмінне закінчення університету бабуля з дідом подарували мені новеньку квартиру в центрі Москви. В знак подяки за стільки сил, вкладених в мене, я часто їм оплачувала санаторії, робила подарунки.

Дізнавшись про це, мати почала телефонувати мені, вимагати «повернення своєї частки в моєму вихованні». Вона звинувачувала мене у всіх своїх бідах, ще й назвала мене невдячною за своє ставлення до неї. Через кілька років помер дід, за ним бабуся. Мій тато був їх єдиним сином, і все своє майно, в тому числі і квартиру неподалік від центру міста, вони залишили мені. Я перебралася в їх квартиру, а свою почала здавати. Через рік після цього, брат одружився і залишився з дружиною жити в будинку батьків. Тут-то і почалося найцікавіше … Мати почала дзвонити і соромити мене за те, що не даю братові жити в квартирі свого діда, а сама можу переїхати в свою. Я до кінця так і не зрозуміла, яке відношення брат має до моїх діда з бабою, але ці її висловлювання ще більше загострили мою неприязнь до неї. » На цьому моя колега закінчила свою розповідь, а я ще весь день думала про неї і про те, як же нелегко доводиться таким дітям.

Leave a Comment