Колишній Чоловік Сказав, Що Одружився На Принцесі, А Вдома Виявилася Жаба З Казки. Марина Запам’ятала Ті Слова, І Знала, Що Якщо Зустріне Чоловіка, То Більше Не Дасть Привід Говорити Про Себе Так.

Коли Марина зустрічала чоловіка, вона завжди була доглянута, нафарбована, красиво одягнена. Андрій не замислювався, коли вона встигає все зробити і так красиво виглядати. Адже двоє близнюків віднімають чимало часу. Але коли чоловік приходить додому — вечеря наготавана, в квартирі чисто, діти грають, дружина виглядає так, немов зібралася в гості. І так кожного дня. Іноді йому хочеться запитати, як вона все встигає? І яка причина зустрічати його ошатною? Іноді це напружує. Доводиться і самому не відставати. Тому завжди поголений, охайно одягнений. На питання чоловіків відповідає, що у них в сім’ї так прийнято — бути охайними. Іноді подобається, особливо, коли друзі з повагою говорять про їхню сім’ю. Так сталося, що Марина розлучилася з першим чоловіком: добре, що дітей не завели. Вірніше, він пішов від неї.

Чому? Та тому, що в побуті він не бачив в ній ту привабливу дівчину, з якою познайомився. Так і сказав: одружився на принцесі, а вдома виявилася жаба з казки. Марина запам’ятала ті слова, і знала, що якщо зустріне чоловіка, то більше не дасть привід говорити про себе так. Ось і стримує слова, так що все подруги заздрять їй. Як красиво вона виглядає! Одного разу зустріла колишнього. У того очі на лоб полізли. Принцеса — і не менше. А вона йшла з коляскою, в якій сиділи дві чарівні донечки. Довго проводжав поглядом Марину. А коли глянув на свою теперішню дружину — скривився. Упустив своє щастя сам, ніхто не винен. А Марина пройшла повз з гордо піднятою головою. Знала, що дивиться услід колишній; нарешті, вона показала хто є хто. Від цього заспокоїлася. Андрій любить її. Тому про колишнього більше не буде згадувати. У неї коханий чоловік, він її підтримує.

Марина зауважує, як намагається Андрій виглядати красиво поруч з нею. А це дорогого коштує. Донечки радують. Такі схожі один на одного і такі різні за характером. Вперше Андрій одружився в двадцять років. Батьки проти були, але любов захопила. Місяць зустрічалися з Ольгою. Потім подали заяву. Через три місяці після весілля почуття кудись поділися. А коли Андрій випадково дізнався (подружки розмовляли, а він почув), що дружина зробила аборт, остаточно вирішив розлучитися. Коли зустрівся з Мариною — не поспішав. Краще перевірити свої почуття, лише потім одружитися. Зараз чоловік пишається, що у нього найкраща дружина. Приятелі заздрять йому по-доброму. Але Андрій знає: просто так не дається нічого. Нещодавно зустрів Ольгу. Не став навіть затримуватися біля неї. Що він тоді в ній знайшов? Не розуміє. Коли прийшов додому, дочки невміло переступали ніжками назустріч татові. Марина виглядала як з обкладинки журналу. Гарна у нього сім’я!

Leave a Comment