Батько Пеpеміг Свого Сина В Сімейному Б0ю. На Цьому Війна Була Закінчена. Хто Ж Мав Рацію В Результаті?

Плакати вона собі ніколи не дозволяла, а особливо на ві йні, тому що на ві йні потрібно вміти залишатися непробивним, а особливо перед чоловіком, дати волю своїм емоціям можна було тільки в кабінеті лі каря. Вона всім серцем хотіла світу, але в ійна не питає, хто її чекає. Люди часто ро злучаються, тому що з часом почуття перегорають і постійно жити як на фото з обкладинки неможливо. Як тільки ро злучення став неминучим, вона знайшла собі роботу з нічними змінами.

І все б було добре, але у неї була маленький син, що вимагає постійної уваги. Хлопчика відправили до дитячого садка, але це не вирішило про блему, сад закривався о 7 годині, після його ні з ким було залишати. Їй не залишалося іншого вибору. В один день вона підійшла до колишнього мужі і попросила залишитися з сином після семи, коли вона була на роботі. Він спокійним тоном, ніби по-іншому і бути не може, твердо відмовився, мовляв, чому він повинен няньчитися з сином замість неї На хвилину вона розгубилася.

Потім зібралася, зробила ковток повітря, видихнула і сказала, що у них рівні права і обов’язки, і він теж повинен виховувати дитину і наділяти йому час. — Так, це так, але не зовсім так. Я повинен платити ал менти, але поже ртвувати своїм часом заради нього я не повинен. У мене і без нього турбот повно, не вистачає тільки дитину на ши ю. До того ж, ми ро злучаємося! Вона ніколи не розуміла причини їхнього ро злучення. Він просто так вирішив з нею ро злучитися.

Потім справа дійшла і до ро злучення з сином. Вона постійно повторювала у себе в голові його слова, щоб знайти їм хоч якесь пояснення. Досягти цієї мети, звичайно, не вдалося. Але з важкої ситуації вона знайшла вихід. Вона знайшла спосіб, як поєднати роботу і материнство. Спочатку їй було дуже нелегко. Вибрався з цього, звичайно. Я придумала, як поєднати роботу і звичайну рутину моєї дочки. Це було важко для неї. Наслідки таких переживанні недовго дали себе чекати Вона почала часто істерії.

Плакати, рвати на собі волосся, у неї були часті панічні атаки і тремтіння у всьому тілі. Що так тривати не може, вона дізналася, коли в дзеркалі побачила лисину на маківці. Ось вона і пішла до лік аря з її проб лемою. А він виправдовував себе тим, що син буде заважати йому в побудові нової сім’ї, що його нова дружина не прийме його сина, що вимагає так багато уваги, грошей і часу. Він обмежив свої батьківські обов’язки виплачування незначної суми грошей, визначену су дом. Вийшла така маленька в ійна, де самозакоханий і безпринципний батько переміг свого маленького бо ю

Leave a Comment