У Школі Нілу Обзивали ‘Закомплексованою Новенької ‘ Але На Зустрічі Випускників Вона Показала Всім, Як Круто Змінилося Її Життя Ось Так Поворот

Минуло 10 років з дня закінчення нашої школи, тому ми всім класом зібралися, щоб це відсвяткувати. Чи не прийшла тільки нова Ніла, але ніхто на це особливої уваги не звернув, тому що з нею ніхто не дружив, швидше за все, і висміювали. Ми раптом про це заговорили, як двері відчинилися і увійшла та сама «страшненька і дурненька нова» … Спочатку я її не впізнав, як і інші однокласники. Вона була повною протилежністю колишньої себе. Упевнена, красива, весела і постійно усміхнена дівчина завоювала серце кожного хлопця в залі (деякі з них, поки не бачили дружини, навіть, намагалися дізнатися її номер телефону). А через кілька годин до святкування приєднався її чоловік.

Ніла перейшла до нас у 6 класі і, хоча вчилася з нами 3 роки, ми продовжували її називати новенької. Причиною переходу в іншу школу стало те, що колишні однокласники над нею знущалися. Як розповідала нам класна керівниця, останньою краплею стало те, що вони її побили так, що на ній живого місця не було, тому вона просила нас бути з нею добрими. Незважаючи на прохання нашої класної керівниці, ніхто не став «няньчитися» з новенькою. Якщо дівчата просто з нею іноді говорили і особливо не дружили, то хлопці вирішили, що насміхатися над нею буде приємно. Тим більше вона не могла захистити себе, адже була дуже закомплексованою.

На будь-які жарти і вигадки хлопців вона реагувала мовчанням. Складалося враження, що в попередній школі вона пройшла щось таке, чого наші хлопці ніколи не переплюнуть. Дівчата, які спочатку були добрими до неї, припинили з нею спілкуватися, тому що боялися, що хлопці почнуть жартувати так само і з них. За 3 роки постійних жартів і дурних фраз про її зовнішній вигляд, вона вступила до коледжу в інше місто і ми її більше не бачили. Спочатку зустрічі однокласників ми навіть не помітили, що її ніде немає, і лише, коли одна з однокласниць раптом запитала: » А де наша здоровило Ніла? «- ми всі почали її шукати очима. — Так вона напевно до сих пір зі своїми комплексами бореться!

Ой, ні, може, нарешті, до дерматолога записалася, щоб прищі її вилікував! Згодом ми знову забули про неї і продовжили розмовляти, поки на свято прийшла та сама «закомплексована нова». Перш за все, мене вразила її впевнена хода і щира посмішка, а після я вже помітив, як вона прокачала своє тіло, відростила волосся і вилікувала всі проблеми зі шкірою. Було видно, що всі однокласниці дивилися на неї з заздрістю, бо жодна з них не виглядала так молодо і щасливо. Хлопці ж навпаки не могли відвести погляд від.

Ніли і намагалися завоювати її, але вона лише мило посміхалася на всі компліменти. Минуло кілька годин, як до святкування приєднався її красивий і успішний чоловік. Він трохи поспілкувався з нами, посміявся — і вони поїхали додому. Після того, як вони пішли, єдине, про що ми могли розмовляти — це те, що ми були дурними дітьми, які за комплексами не могли помітити, яка добра, щира і мила дівчинка з нами вчилася! А Ніла нам всім змогла показати, якими дурними ми були! Вона стала переможницею по життю!

Leave a Comment