Моя свекруха хоче відзначити свій ювілей у нас. І при цьому прийти одразу на все готове

Я не знаю, чому так повелося, але родичі мого чоловіка на всі свята приходять до нас у гості. Для них це стало доброю традицією, ключове слово для них. Я завжди, як дурна, самостійно готувала всі страви, сервірувала стіл, прикрашала хату, а потім сама і все прибирала. Відтирала та перемивала все по три години. А вони просто йшли, ситі та задоволені, веселі та відпочили. Непогано чи не так? Але цього Нового року все було інакше. Тому що я ві дмовилася приймати у себе гостей та виконувати всю роботу сама. Це їм, ясна річ, не сnодобалося.

А тиждень тому моя свекруха вирішила потішити мене чудовою новиною. Вона сказала мені, що незабаром у неї ювілей і гостей запросить до мене додому. А ще я маю приготувати купу різних страв за свій рахунок. З якого дива? І чому ми? Я таку «привабливу» пропозицію ві дхилила, але натомість запропонувала їм безліч альтернативних варіантів, як можна організувати її свято і добре провести час. Увечері того ж дня мені подзвонила сестра чоловіка.

Вона навіть не привіталася і прямо відразу почала об ражати і зв инувачувати мене в тому, що я поrана невістка, якщо не хочу організувати для свекрухи свято. Я сказала, що якщо вона така гарна дочка, то нехай сама приготує блюда на честь дня народження своєї матері. На що дівчина відповіла, що їй ніколи, тим паче так смачно вона готувати не вміє.

Тоді я запропонувала, щоб усі скинулися грошима та сnлатили ресторан свекрухи. Це буде подарунок від усіх членів сім’ї. Їй і ця ідея теж виявилася не до ду ші. Мабуть, це якесь принципове питання, щоб усім я займалася і тільки я одна. Потім мій чоловік не витримав і поговорив зі своєю сестрою.

Доступною мовою пояснив, що я працюю, як усі люди та втомлена після роботи накривати величезні столи для родичів не можу. А щодо фі нансової сторони питання, то це взагалі нелогічно і дивно. Подивимося, що з цього вийде і яким буде далі спілкування з родичами. Я б не хотіла, щоб наші стосунки nсувалися, але так більше не могло тривати.

Leave a Comment