Софія Помітила Хлопця, Який Подарував Дівчині Квіти — А Вона Не Взяла Їх І Просто Пішла. Але Раптом Цей Хлопець Підійшов До Неї

xВже півгодини Софія чекала Максима. Зима, на вулиці було холодно і вітряно. Максим, як в принципі і завжди, спізнювався. Софія періодично терла одна об одну змерзлі руки і відчувала — ноги теж вже скоро почнуть мерзнути. — Так що ж це? .. І телефон на морозі сіл, як на зло, зателефонувати можна … Ну добре, ще десять хвилин чекаю і йду, — думала Софія. Раптом вона помітила пару. Хлопець з букетом квітів вже хвилин 15 чекав дівчину — і ось вона тільки підійшла. Він простягнув їй квіти і дівчина їх не взяла. Вони ще деякий час про щось розмовляли і вона пішла. Софії стало його шкода. «Ось так. Дівчина кинула хлопця прямо на моїх очах. Так де ж той Максим? .. » Софія пройшлася туди сюди і вже збиралася йти. Але раптом той самий хлопець з букетом підійшов до неї. -Вітання. Тримайте, це вам, я сам вибирав;

— I він простягнув квіти Софії. — Дивіться, які гарні! Софія, несподівано для себе взяла букет. — Ви б додому йшли, холодно на вулиці, — продовжив хлопець. Ви тут скільки вже чекаєте? — Мабуть, хвилин сорок … — Ви що! Тим більше! Ви ж он як легко одягнені. Треба себе цінувати! Так можна і застудитися. Той чоловік, якого ви чекаєте точно не вартий того, щоб годинами його на морозі чекати … Софія повернулася додому, зайшла в квартиру. Хвилин 20 вона сиділа в коридорі, поки змогла зігріти змерзлі руки. Вона зняла куртку і одягла на себе пару теплих светрів і шкарпеток, заварила гарячого чаю. Через якийсь час, відігрівшись, вона подзвонила Максиму. — Як це сьогодні? Ми ж не на сьогодні домовлялися. Та ні. На завтра ж, зайчик. — Хіба на завтра? — здивувалася Софія. — Ну звичайно. Так, на завтра. Мабуть ти щось наплутала.

О другій! Не перепутай на цей раз.Софія поклала трубку, сіла в крісло і заплакала … Уже цілих чотири роки вони зустрічалися з Максимом. Максим був красенем. Від дівчат відбою не було. Але чому він вибрав саме Софію. Через це вона у всьому йому намагалася догодити-доглядала за собою, намагалася модно одягатися, робила зачіски, які йому подобалися … — Моя дівчина повинна бути стильною, завжди добре одягненою. Такою, щоб відповідати моєму статусу, — говорив Максим. При цьому зустрічалися вони переважно у вихідні. Ну ще бувало іноді у вівторок. Часом Максим приносив до неї свій одяг, щоб випрати: -Краще ніж ти, ніхто так не попре і не попрасує! Моя мама хіба в пралку кине і все. Також Софія завжди готувала йому їсти на роботу на кілька днів. Причому готувати треба було саме так, як він любив. -Ти ж не хочеш, щоб я харчувався фаст-фудом? Ти ж так смачно готуєш.

Хто ж як не ти зможе так смачно зробити … Ну і звичайно Максим дуже любив, коли ним захоплювалися. А ще він міг спізнюватися, хоча іноді і приходив вчасно … Також він частенько міг забувати про гроші, адже за всі ці обіди, які готувала Софія вона платила з власної кишені. І це при тому, що у Максима була зовсім бідна сім’я, дуже хороша робота і велика зарплата. І ось роки йшли, а Максим одружитися навіть і не думав … Софія допивала свій чай. — Ось що ти з нього візьмеш? — вона витерла сльози. По телевізору показували погоду, завтра похолодає ще більше, розповідав ведучий з екрану. Раптом Софія глянула на букет квітів, подарований незнайомцем. Вона поставила квіти у вазу і знову подумала про Максима: «Зовсім забула випрати його одяг, а ще ж треба йти готувати … Йому ж на тиждень на роботу треба обідів.

І в магазин бажано було б сходити, холодильник порожній …»Дівчина сильніше загорнулася в плед: «Це ж знову на той холод виходити треба буде.» У Софії раптом мурашки пробігли по шкірі завтра зустріч, а по телевізору ще більше похолодання обіцяють. Ну немає! В її голові звучали слова незнайомця з букетом: «Треба себе цінувати. Треба себе цінувати» Вона знову глянула на квіти і рішуче встала з крісла. Взяла зняла теплий одяг, одяглася в зручну піжаму, змила косметику і розпустила волосся. Одяг Максима кинула в пралку і запустила прання. А пізніше, зручно влаштувавшись на дивані, включила свій улюблений серіал і так захопилася, що лягла спати аж під ранок.У двері безперервно дзвонили.Уже майже третя година. Ого! Ось так я поспала, Софія пішла відчиняти двері. У квартиру забіг Максим:Ти що ж це вдома?

Ми ж домовлялися! Я приходжу, а тебе немає! Думав може не дочекалася мене і пішла, а ти навіть не одягалася ще! — І що це таке стоїть? — він показав рукою на квіти. — Як це що? Це букет квітів. Гарні дуже, правда? Максим витріщив очі. Софії він взагалі ніколи нічого не дарував. І квітів теж. «Ти ж не з — за грошей, або подарунків зі мною зустрічаєшся», — пояснював він. — Так чому ти не прийшла? — Так ось встала тільки. Вчора серіал вирішила подивитися, та так захопилася, що під ранок і лягла тільки. — Серіал? Що це означає взагалі? А де ж мої обіди, мій одяг? Мені на роботу йти завтра, а ти нічого не принесла. — Обіди ми можемо разом приготувати, а одяг я зараз поглажу і готово. — Що значить разом готувати? Я ж чоловік! Мені готувати йти? Взагалі то я гроші заробляю, я годувальник! — Ну нехай так. Ти заробляєш гроші.

А де ж ті гроші? Ти мені ні копійки не даєш ніколи! — Ось одружемося, тоді і гроші буду давати, — Максим говорив роздратовано. — Цікаво, і коли ж це ми приймемо шлюб? — Як це коли? Тоді коли вирішу я! Тобі тільки гроші потрібні? Ти тільки через це зі мною ?! -Ось тримай, — Софія взяла пакет з одягом Максима, — нехай тобі мама гладить, а можеш і сам. Все до побачення… — Але ж мама так не вміє … -Максим, все, до побачення! Ми розходимося. Ти не зрозумів? Досить вже з мене. Знайшов собі робітницю … Минуло 12 років. Софія з дочкою і чоловіком гуляли по парку. Було сонячно, віяв теплий літній вітерець. Раптом неподалік вона помітила трохи смішну пару. Чоловік йшов повільно, гордо розправивши плечі, трохи попереду жінки. А жінка майнула позаду, немов намагаючись наздогнати його, але весь час пригадуючи крок.

Вона одразу впізнала Максима. — Ого, привіт … це ти Софія? Як життя? — Максим теж помітив її. -Здрастуй. Все чудово. Ось гуляємо всією родиною. Це мій чоловік Сергій і донька Люба. Знайомся. -Аа … Максим .. Дуже приємно … А це … Це моя знайома Настя … … Софія глянула на Максимову супутницю. Дівчина стояла неподалік. Модно одягнена, зачіска, макіяж, туфлі на високих підборах і … якийсь сумний, сумний погляд. Боже, як же вона схожа на ту іншу Софію! Софія посміхнулася: — Ну добре. Нам вже треба йти. Ми ще в кіно збиралися всі. — До побачення — Максим пішов не озираючись вперед, а його «знайома» задеренчала за ним … Софія стояла і дивилася їм услід. Вона була щаслива, що колись, ще давно, незнайомий хлопець подарував їй красиві квіти і сказав такі важливі в її житті слова

Leave a Comment