Я Зробила Моторошний Вчинок По Відношенню До Своєї Мами. Але, Що Найжахливіше, Я Навіть Не Шкодую Про Це.

Справа в тому, що коли мені було п’ятнадцять років, моя мати привела до нашого будинку чоловіка. Для мене це було великим шоком та стресом, тому що я не знала про її стосунки і була абсолютно не підготовлена до цього. До того ж мене здивувало те, що він був молодший за мою матір на сім років. Так ми почали жити разом. Спочатку я уникала його і не хотіла йти з ним на контакт. Але я сама не помітила, як швидко моя настороженість і ворожість змінилася великою зацікавленістю та симпатією. Це мене не лякало, проте дуже непокоїло його. Тому що, як би я не намагалася приховати свої почуття, він все одно помітив це. Тому всіляко уникав мене і намагався практично не перетинатися зі мною, хоча це було важко зробити, оскільки жили ми в одному будинку.

Він був чортівки гарний собою. Високий, широкоплечий та спортивної статури. Крім того, він був дуже не дурний. Любив читати і добре знався на історії. Загалом мама не розуміла, чим викликане моє прихильність до Сашка насправді, і думала, що я просто добре прийняла його і вважала його повноцінним членом сім’ї. Як я вже казала, я щосили намагалася не показувати явних знаків уваги до вітчима, але він знав, що я зацікавлена ним. У ті рідкісні моменти, коли ми з ним спілкувалися, він намагався ставитися до мене як до дочки, бо розумів усю тяжкість ситуації. Я вам більше скажу — він навіть розлучився з моєю мамою, тому що не міг бути поруч зі мною в одному приміщенні. Але одного дня він прийшов, коли вона була на роботі, тоді ми й зізналася один одному у своїх почуттях. У нас було все серйозно і природно, ми дочекалися мого повноліття, щоб одружитися.

Однак не знаю чому наш шлюб не тривав довго, хоча п’ять років — це теж немаленький термін. Мабуть, виною всьому була моя недосвідченість. Але я все одно щаслива, що від нього у мене народився прекрасний син, який обожнює свого батька і дуже прив’язаний до нього. Зараз я одружена вдруге. Новий чоловік недолюблює мого сина, він цього не показує, але я відчуваю, що це так. До колишнього чоловіка він мене дико ревнує, що мені дуже набридло. Це вже нестерпно, але хоча б заради дитини я маю підтримувати з Сашком зв’язок, тому мабуть це не закінчиться ніколи. Чесно кажучи, я знаю, що зробила мамі дуже боляче і зробила моторошний вчинок по відношенню до неї, але я жодного разу не пошкодувала, що зізналася Сашкові у своїх почуттях. І нещодавно я усвідомила, що досі люблю його і навіть думаю піти від чоловіка до нього і почати все спочатку.

Leave a Comment