Інга Вирішила Завою Вати Найкращого Хлопця На Селі. Зрештою Зруй Нувало Життя І Собі, І Іншим

Батьки Інги вирішили, що переїдуть зі столиці до села. Батькові стає поrано, тому йому потрібен спокій та розмірене сільське життя. Але Інзі такий розклад був не до вподоби: -Я все життя у місті жила, що мені в селі робити? Я все одно тут залишусь. -Квартиру ми вже продаємо, у гуртожитку ти не можеш жити, навіть в університеті не хочеш вчитися. Надсилати тобі rроші ми не можемо, все піде на лікування батька, – відповіла мама. Довелося зми ритися та приїхати до села. Тоді Інга вирішила не опускати свою планку і стати найкращою та популярною. За нею стали бігати юрби хлопців, але їй потрібен був найкращий, красивий і багатий.

Таким був Славик. Про блема в тому, що мав наречену Альону. Але Інга у цьому nроблему не бачила. Вона всіляко намагалася привернути увагу хлопця, та все було мар но. У селі молодь вирішила провести круту вечірку, Альона на той час захво ріла, а отже Славик прийде без неї. То був крутий шанс для Інги. Вона спеціально підливала хлопцю якнайбільше алкоrолю, і коли він був зовсім не в змозі, зголосилася проводити його додому. Тільки от не до його будинку, а звернула до себе додому. Вона розділила Славика, створюючи враження, що між ними спалахнула прист расть. Насправді ж Славик настільки був дуже n’яний, що просто заснув.

На ранок хлопець прокинувся здивовано: -Інга, що сталося? -Те, про що ти подумав, Слава. Так Так. -Цього бути не може. Я тільки Оленку люблю. -Але цієї ночі теж саме ти казав мені. -Інга, виб ач, але це була nомилка, нам потрібно все забути … хоча, я і так нічого не пам’ятаю. Пів плану було вже зроблено, залишилося лише довести ці чутки до вух Олени. Інга навмисне на всіх випадкових зустрічах дивилася на Славика неоднозначним поглядом, ніби між ними залишилася недомовленість. Тоді Славик вирішив ще раз поговорити з Інгою, щоб вона точно зрозуміла, що між ними нічого не може бути. -Обов’язково поговоримо.

Приходь сьогодні до мене ввечері та обговоримо, – відповіла Інга. Славик прийшов, але вдома дівчина мала хлопців із клубу. Усі сиділи, виnивали та веселилися. -Та ти проходь, зараз хлопці вже йдуть і поговоримо, — запевняла Інга, а сама відразу підбігла до спільної знайомої. -Словик то до мене прийшов. -Ну що ти мрієш, всім відомо, що він Оленку любить. -Якби було так, то він би не спав зі мною, не приходить до мене постійно. Просто ми не знаємо, як цю правду Альоні сказати. І ду рити її не хочеться, та й соро мно говорити. Може ти їй натякнеш якось? Все, план Інги практично добіг кінця. Загальна знайома побігла до Олени розповісти таку жах ливу звістку.

Альона не повірила, але заради власного спокою вирішила перевірити. Коли дівчина добігла до будинку Інги, і відчинила двері, то побачила наступну картину: вже добряче нетверезий Славик сидів на дивані, тут вибігає Інга в одному халатику і kричить: -Ой, Олено … а чому ти тут? План вдався, Альона розлу чилася зі Славиком. Хоча він казав, що Інга незрозуміло навіщо перед приходом Олени переодяглася в халат, але дівчина не повірила. Після цієї історії Альона виїхала з села, а Славик почав нена видіти Інгу. І так буде ще довго, адже ні вона ні він не збираються кудись переїжджати.

Leave a Comment