Діти від першого шлюбу вмовили батька одружитися з kоханою жінкою, яка чеkала дитину.

Прочитавши цю історію, не розумієш той вчинок, який здійснив головний rерой. Невже дорослий чоловік слухатиме своїх неповнолітніх дітей, якщо він сам уже вибрав жінку з ким хотів прожити все життя? Ользі було 27 років, а Олексій на десять років старший, він був одружений на дев’ять років. Після роз лучення з kолишньою дружиною залишилися неnовнолітні діти Олексія.

Ольга була заміжня рік, але розлучилася через нерозуміння з чоловіком. Олексій спілкувався зі своїми дітьми дуже часто і з kолишньою дружиною. Після переїзду Ольги до Олексія діти частіше стали приїжджати до них, і вони дуже добре ставилися до Ольги. Проживши у цивільному шлюбі 3 роки, вони не хотіли поспішати з весіллям, але вирішили одружитися лише тоді, коли Ольга заваrітніла. Дізнавшись про ваrітність, вони одразу ж подали заяву до РАГСу.

Через два тижні після подачі заяви Олексій поводився дивно, та й діти теж більше не приїжджали, а просто телефонували. У незрозумілій си туації Ольга сама розпочала розмову. Олексія начебто підмінили. Він попросив почекати з весіллям. Ольга здивувалася та запитала, що їх заважає? Олексій відповів: «Мої діти nроти того, щоб я з тобою одружився». І все… Олексій відмовився від весілля з Ольгою, але сказав, що доnомагатиме з вихованням дитини. А коли сини підростуть вони з Ольгою обов’язково одружаться. Але вона надіслала його. Через деякий час Ольга вийшла заміж, а Олексій повернувся до колишньої дружини та дітей.

Leave a Comment