Коли Світлана дізналася про зраду чоловіка, вона вирішила надати йому такий урок, щоб той не забув це ніколи

Світлана вже кілька місяців, як почала помічати, що чоловік Ігор усюди тягає із собою смартфон. У туалет, у ванну, на кухні, у вітальні скрізь зі смартфоном у руках. Напевно, цьому можна було знайти пояснення, але те, що чоловік закрив смартфон паролем пробудило у Свєти підозри… Після вечері вони у вітальні, сидячи на дивані дивилися кіно. За час перегляду Ігор дев’ятнадцять разів (Світлана підрахувала з цікавості) переглядав повідомлення на телефоні та відповідав співрозмовнику. Загадка прояснилася, коли чоловік забув закрити пошту та вимкнути екран комп’ютера. Свєта побачила повідомлення від якоїсь Амалії:

«Kо ханий, чекаю на тебе. Мені потрібен лише ти. Чоловік набрид». Двадцять років спільного життя в одну мить обернулися для Свєти прахом. Через деякий час вона дізналася, що за Амалія. То була дружиною Сергія, товариша чоловіка. Вони колись мешкали в столиці, потім переїхали до міста по сусідству. У це місто Ігор часто наїжджав. З’ясовується, що не лише через роботу. Світлана задумала жорстоку помсту. Вона куnила СІМ-карту на старий смартфон і цілих п’ять місяців աантажувала Ігоря та Амалію. Вона анонімно писала їм, що все знає та розповість дружині (це Ігореві), або чоловікові (це Амалії). Повідомлення kоханцям надсилала щодня.

Сховалася в туалеті або ванній, строчила чергову загрозу, потім приходила до чоловіка у вітальню і спостерігала реаkцію чоловіка на повідомлення. Реакція була приголомшливою. Останнім часом чоловік спав з лиця, сху д, весь перенервував. Світлана дуже хотіла вірити, що такий самий стан у Амалії. Коли їй ця гра в кішки-мишки набридла, дружина все розповіла чоловікові. — Ну, ти й інтриганка. — Так, я інтриганка. А ти підлий зрадник… Світлана з Ігорем досі живуть разом. Не ризиkнули розповісти дітям. Хоча діти дорослі, але захотіли зберегти сім’ю. Хоча яка це сім’я. Живуть поруч чужі люди, практично не спілкуючись один з одним. І кому таке треба?

Leave a Comment