Кирило знову поїхав відпочивати з друзями, але не очікував такого кінця дня.

Дві дружні пари. Аня та Льоша. Паша та Оля. Діти дружать дуже багато років і щоразу, не порушуючи традиції, організовують поїздку за місто на дачу. Але перед поїздкою вони збирають рроші, кунують продукти і ділять порівну. Навіть коли літають закордон, теж кожен оплачує все за себе та за свою пару. Бувають, звичайно ж, винятки. Коли хтось когось частує.

Коли треба залишатися віч-на-віч, вони теж розуміють один одного і поважають особистий простір. У них також є дуже хороші друзі Віта та Сергій. Які іноді приєднуються до подорожей, але це буває дуже рідко, тому що вони постійно зайняті. І цього разу Віта та Сергій не змогли приїхати. Хлопці були зайняті справами. Але з ними поїхав Кирило. Людина, яка ніколи нізащо не nлатила. Коли Льоша та Паша говорили, що організовують поїздку, Кирило казав, що не зможе поїхати. Щойно куnували всі потрібні продукти та речі, то у нього одразу ж були вільні дні.

Кирило ніколи не nлатив за продукти, за подорож, але при цьому ні в чому себе не відмовляв. На цей раз не був винятком. Дорогою на дачу, Паша спеціально сказав усім іншим, що треба порахувати скільки вони витра тили і розділити на п’ятьох. Кирило був збентежений. Він подумав, що вони вже зібрали всі rроші і все розділили. Коли Кирило дізнався, що треба nлатити rроші після приїзду, він відразу ж замовив таксі, прокричав усім, що вони більше не його друзі – і поїхав. Мабуть, на таксі в нього вистачило rрошей.

Leave a Comment