Свекруха постійно намовляє та сkаржиться на мене чоловікові. Любить вона все прибрехати.

Кожен день одне й теж. Свекруха приходить додому та починається тотальний контроль. Чоловік поїхав у відрядження, у нього вони часті та довгі. Ось свекруха приходить саме в цей час, але не для того, щоб посидіти з онуком, чи допомогти мені з чимось. А для того, щоб контролювати та принижувати постійно. Ще взяла звичку брехати. Бреше моєму чоловікові при кожному зручному випадку.

-Ось тут поrано пил протерла, — сказала свекруха, вказуючи на останню полицю шафи. -Не встигла ще, з дитиною сиділа. От якби хтось посидів би з дитиною, я встигала б домашніми справами займатися. -Що означає хтось? Ти мати, ти народжувала, ти сиди. Ділова яка. Мені так і хотілося їй відповісти, що це моя з чоловіком квартира, тож нехай іде контролювати все у своїй. Але не наважувалася на таку відповідь, розуміла, що вона одразу наскаржиться чоловікові, а він нервуватиме і психоватиме. Такі думки у відрядженні йому ні до чого.

Доводилося терпіти. -Ти ось продукти неправильно зберігаєш, тому вся твоя їжа з таким дивним присмаком. Ось коли навчишся все правильно в холодильник розставляти, тоді смак зміниться. -Часу немає у мене все розставляти. Настав час уже з дитиною погуляти. Може ви погуляєте, а я поки що все розставлю, як ви сказали. -Ой, йди сама. Я до вас абияк прийшла, голова болить неможливо, можливо тиск знову. І щоразу свекруха прикривалася своїм здоров’ям. Зате, коли вона засуджувала чи кричала, то не видно було, що в неї голова бо лить чи ще що.

Синові вона, навіть, не соромлячись при мені казала: -Та жах лива вона у тебе господиня. Все дитиною прикривається, мене половину своїх справ спихнути хоче. А треба було бути більш уважним, коли дружину собі вибирав. -А може вистачить вже про мене всякі гидоти розпускати, ще й чоловікові моєму доповідати. Я не розумію, навіщо ви приходите, якщо допомагати не хочете, з дитиною не спілкуєтеся, тільки ходите і бурчите весь день. Після моїх слів почався сkандал, але свекруха приходити перестала. Правда потім з чоловіком nосварилися, але з ним легко можна помиритися, а ось з його матір’ю — неможливо.

Leave a Comment