Чоловік поїхав на вахту, і тут його мати стала щодня вдаватися до нас додому

Чоловік поїхав на вахту, і тут його мати стала щодня вдаватися до нас додому. Я думала, що вона допомагатиме за онукою дивитися або гуляти з нею, поки я вдома вбираюся. Але ні, у неї були зовсім інші цілі. Вона ходила до нас додому, щоб смачно поїсти. Сама свекруха ніколи не запрошувала до себе, навіть якщо ми бували в неї, то особливо нічого не їли. Вона не любила готувати. Натомість, як з’ясувалося, коментувати чужу їжу вона дуже любила.

Насамперед, як приходить до нас додому, то не йде обіймати свою онучку — вона біжить на кухню, щоб поголубити по каструлях і сковорідках — що там на сьогодні смачненького є. -У цю страву багато солі не додавай, а тут майонезу навпаки мало. Ой поrана з тебе господиня виходить, навіть звичайну страву зіпсувати можеш. -Так якщо вам так не подобається моє куховарство, чому ви з таким задоволенням їсте? -Я не їм, а дегустую. Це була її універсальна відповідь. Вже настав час вечері, але з донькою треба було встигнути погуляти хоча б хвилин 15.

Я попросила свекруху, з огляду на те, що дівчинка буде в колясці, у нас у під’їзді спеціальні бортики для колясок. На що вона відповіла: -Так на вулиці ж холодно. Я до вас абияк дійшла, всі ноги обморозила. Ні, з дитиною не піду. Довелося мені з донькою гуляти, потім галопом бігти додому, щоб встигнути вечерю приготувати. Апетит у свекрухи був прекрасний, тому вона пів вечері за раз з’їдала. А поки я з донькою гуляла, свекруха спокійно лежала перед телевізором і доїдала вчорашні котлети.

Я так утомилася після прогулянки, думала, що котлетками перекушу, а за мене вже ними перекусили. Так я остаточно прийняла рішення, як тільки чоловік повернеться з вахти, я йому все розповім. Про нахабну поведінку матері, про те, що це вже не годиться, вона нас об’їдає безпосередньо. -Може ви хоч разочок продуктів куnите? — Не витримала і сказала я свекрусі. -Ой, у вас у магазині навіть хліб дуже дороrий. На які rроші я тобі kуплю продукти? От якби ви мені давали rроші, я б може і куnила б. Після такої відповіді, я прямо чекала чоловіка з вахти, тому що розмова була негайною.

Leave a Comment