Тамара виховувала Віталіка маминим синком, і не переставала опікувати його, навіть коли той одружився. Ось що з цього стало.

Тамара сиділа на кухні, помішувала ложкою каву, дивилася у вікно і розмірковувала про своє життя. Віталій, її син, переїхав до неї. Вона тремтіла над ним з самого дитинства, і не перестала це робити, навіть коли хлопець одружився. Постійно давала йому поради, що з дітьми поспішати не варто. Ліці ж лише 29 – ще встигнуть. Ліка була ніжною і тендітною дівчиною, і в усьому слухалася чоловіка. Вона була вихована у селі, у патріархальній сім’ї, тому слово чоловіка в будинку було для неї законом. Так прожили 8 років, але один жовтень все змінив.

Почалася ожеледь, і Ліка зл амала ногу. Здавалося, страждати мала Ліка, але в цій ситуації засмутився Віталій. Як бачите, якість його життя поrіршилася. Коли з’ясувалося, що гі nс наклали неправильно, і ще місяць потрібно буде бути ходити з новим, чоловік був у нестямі від злості. Ліка навіть мала високу температуру – але й це не зупиняло Вітю від грубих висловлювань… У результаті чоловік купив дружині деякі продукти, лі kи, а сам переїхав до мами. Боявся підхопити щось…

Батько трохи накричав на Віталіка, а ось мама стала на його захист. Мовляв, правильно вчинив, здоров’я сина – найважливіше, що є у світі. Ліка поправилася через місяць: гі nс зняли, застуда пройшла. Віталік, весь такий радісний, зібрав речі та поїхав до неї. Тільки Ліка його не пустила. А ще за пару днів подала на розлyчення. Напевно, ці місяці дали свої плоди. Ліка нарешті зрозуміла, що чоловік, який був поруч із нею, її не вартий.

Leave a Comment