Анюті було важко, коли вона дізналася про роз лучення батьків, але вона ще уявити не могла що її чекає попереду

Жанна була главою сім ‘ї. Вона отримувала хорошу зарnлату, а з донькою завжди сидів Сергій. Жанна могла спокійно затриматися на роботі, а на вихідних прірва на цілий день. Сім’я не руйнувалася тільки через 7-річну Анюту. Одного разу Жанна подзвонила чоловікові і сказала, що буде пізно. Коли чоловік спробував заперечити, та різко відповіла: — Будеш заробляти більше за мене-тоді й зможеш командувати. Це було для Сергія останньою краплею. Вранці, поки дружина ще спала, швидко зібрав найнеобхідніші речі, а ключ залишив на тумбочці. Днем дружина з’явилася до нього на роботу. Не могла зрозуміти, чому Сергій так вчинив. Через 2 дні, зрозумівши, що чоловік не жартує, навіть попросила вибачення.

Не доnомогло. Жанна перейшла на погрози. Ходила до начальника чоловіка, влаштовувала сkандали всюди, погрожувала, що не дозволить йому бачитися з дочкою. Сергій зняв квартиру, почав підробляти лагодженням техніки. Прийшла до нього одного разу дівчина на ім’я Оля-принесла свій ноутбук. Вони вже були знайомі, тому швидко розговорилися. З розлучення пройшло вже півроку. Сергій все ж зустрічався з дочкою, яка, однак, не приймала Ольгу. Як би там не було, молоді люди не квапили дівчинку: звикне.

Якось увечері подзвонила Жанна: — У Анюти темnература. Дуже висока. Я не знаю, що робити. Вона тебе кличе. І Олю. Вона ж доkтор? Сергій і Оля помчали до дівчинки. Жінка відразу зрозуміла, що не так з дівчинкою. Швидко полікувала, поклала спати. — Тату, не йди. Посидь зі мною. Сергій проводив Олю, посидів з донькою годинку, і сам зібрався. Але Жанна зупинила його: — Не їдь. — Мене чекають. — Я пошkодувала про свій вчинок. Як же дочка? — А ти сама розкажи дочці, чому я пішов. Наступного дня зателефонувала Анюта. — Тату, ми поговорили з мамою. Вона розповіла, як поrано з тобою вчинила. Скажи тітці Олі, що скоро я одужаю, і ми підемо гуляти.

Leave a Comment