«Галочка, я рада, що у вас нарешті буде дитина. Тільки не кажи чоловікові, що він не від нього» — говорила свекруха

Ранок почався з дзвінка сіна, він радісно повідомив: — Мамо, Галя вагітна. Ти уявляєш, така радість… — Ой, вітаю. Тільки якось дивно. — А що дивного, ми вже 5 років одружені, давно настав час. Наступного дня свекруха ні з того, ні з цього приїхала до сина додому. Зазвичай вона приїжджала на свята, або попередньо дзвонила, але тут вона прийшла просто так і це було дивно для Галі. — Галочка, я рада, що у вас нарешті буде дитина.

Тільки не кажи чоловікові, що він не від нього. -Як … З чого ви взяли? Ми весь час намагалися завагітніти, я всі аналізи здавала, у мене все добре. Тільки він усе не хотів, казав, що й так знає, що проблем не має. — Галочка, тут така справа … у дитинстві мій Альоша перехворів на одну хворобу і після неї чоловіки залишаються безплідними. Тільки він про це не знає, і не треба, щоби знав. Просто так у нього самооцінка впаде і хтозна, що з ним станеться. Тоді і я зізнаюся … просто після роботи зайшла до кафе кави випити, тут один хлопець підсів.

Я сама не пам’ятаю, як потім у нього вдома опинилася. Я Альошу люблю, правда дуже люблю. -Галю, все що не робиться все на краще, ця дитина потрібна була вам, — заспокоїла свекруха. Галя благополучно народила. Медсестрою у пологовому будинку з’явилася однокласниця Льоші, і впустила його до палати. -Галю, у нас така гарна дівчинка. Тільки незрозуміло, а чому у неї волосся ті руді. — Та це просто rенетика, хто знає, що там намішано. Головне, що здорова. Через день Альоша прийшов до мами і заявивши: — Я знаю, що дитина не моя.

— З чого ти взявши, синку? — Пам’ятаєш ту мою однокласницю, вона зараз медсестра у полоrовому будинку, вона сказала, що група кpові не співпадає. — Альоша, зараз тобі всю поясню. Я довго приховувала від тебе, але ти безплiдний. Галі я про це сказала, і вона заваrітніла іншим способом, щоб у вас була дитина, знайшла до нора. — Тобто, Галя знала, але не покинула мене через це? Ще й дитину для мене наpoдила. — Та все так. Тільки не говори про це Галі, живуть спокійно.

Leave a Comment