Саша пішов з сім’ї всього на кілька днів. А коли повернувся, все вже змінилося. Його дружина і уявити собі не могла, наскільки життя непередбачуване

Христина і Саша познайомилися на вечірці. Не сказати, що дівчина сильно сподобалася Саші, але він дізнався, що Христина освічена і пристойна дівчина, вирішив, чому б не одружитися з нею? Сказано-зроблено. Молоді зіграли пишне весілля за всіма правилами. Вони виглядали дуже щасливими в той день. Спочатку їх відносини можна було б назвати ідеальними, але з часом все змінилося. Коли наро дився первісток пари, вся увага Христини пішла йому. Новоспечена мати не відходила від сина ні на крок. Себе всю запустила, за собою зовсім не стежила.

Олександр спочатку вимагав до себе уваги, потім знайшов її на дні пивної склянки, а потім він і зовсім зібрав речі і пішов. А пішов Олександр до друзів в гараж. Весь день вони випивали, зустрічалися з непристойними дамами і губили своє життя. Кріс же тим часом займалася сином, і так як він був уже дорослим хлопчиком і з цікавістю спостерігав за тим, що відбувається навколо, Христина встигала і позалицятися за собою. Через якийсь час Саша почав розуміти, що рідна дружина, дитина, що бігає, кричить в будинку, і рідні стіни – найдорож че, що у нього є.

Та й батьки часто дзвонили після роз лучення, веліли повернутися до сина. Саша так і вчинив. Він повернувся до сім’ї. Всі, якщо чесно, очікували, що Кріс Сашку не прийме, але прийняла, і жили вони спокійно, коли сестрі Саші не знадобився до нор kрові, яким був Саша. У ліkарні його kров не прийняли; був поставлений жахл ивий діаrноз-BІ Л. Ох, як Кріс розл ютилася. А потім вона дізналася, що і вона зара зилася. Але не поспішала Христина розірвати стосунки з чоловіком. Розуміла — або прийме факт і буде жити далі, або залишиться доживати свої останні дні на самоті. Варто відзначити, що після того, як молоді дізналися, що хво рі, переглянули все своє життя, а з приємного – стали більше подорожувати, гуляти і знайомитися з новими людьми і місцями.

Leave a Comment