Під час корпоративу подруга вмовила мене потанцювати з Льошею, потім потайки сфоткала нас і відправила чоловікові.

Якось моя подруга Катя прийшла до мене і запропонувала роботу. Коли вона назвала заpплату, я одразу погодилася. Я швидко пройшла співбесіду та приєдналася до нового колективу. З Катею ми стали ближчими, тому що ми працювали разом. Разом відпочивали. Все було чудово, і сама робота, і щомісяця були корпоративи. Щоразу було по-різному: то на природі, то в ресторані, то деінде. Але на корпоративах я помічала, що Катя, заміжня жінка, аж надто тепло спілкувалася з одним із керівників фірми. Я вважала і вважаю це неправильним, але це була її справа, я не хотіла втручатися. До мене теж намагалися підкотити з іншого відділу, але я одразу відмовила, і той хлопець, Льоша, одразу зрозумів.

На одному корпоративі до мене приходить Катя і починає вмовляти мене піти потанцювати з Льошою. Мовляв, він із дружиною розлyчається, зовсім сyмний сидить. Я відмовила їй. Але потім пожаліла Льошу, коли побачила його. І ми потанцювали разом, сміялися, трохи випили. Але нічого такого не було. Проте потім виявилось, що Катя все зняла на телефон. Наступного дня приходить Катя в люті і каже: — Це ти була так? Ти мене видала Віте? — Ні, що ти? Це не моя справа, я тут ні до чого. Вона не повірила мені і сказала, що в неї на мене компpомат: ті самі мої фотки з Олексієм. А я навіть чоловікові про це не розповіла, але коли він дізнався, зажадав, щоб я більше не працювала з Катею.

Я послухалася і пішла, тим більше, що вже не виносилося з нею працювати: вона так і не повірила мені. Наступного ранку я встала і бачу, що чоловік сyмно дивиться на телефон. Я зрозуміла, що Катя таки відправила чоловікові фотки. Я одразу запропонувала зустріти Льошу, щоб він сам йому все розповів. Коли ми зустрілися, Льоша розповів усе, як було. Все стало на свої місця. Чоловік із Льошою навіть потоваришували. Більше того, Льоша запропонував мені працювати в нього, і я з радістю погодилася. Тепер мені набагато комфортніше.

Leave a Comment