Багата жінка обіз-вала касирку » нев-дахою ». На щастя, все це почув адміністратор!

Клієнт завжди правий — фраза, яку кожен розуміє в міру свого виховання. Зрештою, деякі люди опускаються до образ обслуговуючого персоналу Героїня цього поста працює касиром. Вона платить за навчання тими грошима, які заробляє. У той нещасливий день їй довелося залишити хворого сина з батьками, щоб не пропустити зміну. Дівчина навіть не здогадувалася, що її чекає.Її зміна йшла як зазвичай. Ще не з’явилася багата, елегантна, але абсолютно позбавлена хороших манер жінка. Ця дама вже бувала в цьому супермаркеті раніше. На цей раз вона прийшла зі своєю маленькою дочкою. Як завжди, жінка не відповіла на ввічливе вітання, а лише недбало простягнула касиру купони.

Незважаючи на грубе ставлення, дівчина-касирка «пробила» покупки і почала розбиратися з купонами. Виявилося, що у одного з них закінчився термін придатності. Вона ввічливо повідомила про це багатою дамі, але та почала кричати і відразу ж попросила зателефонувати менеджеру.Коли адміністратор підійшов до незадоволеною клієнтці, він почув, як вона сказала дочці: «Тепер ти розумієш, чому я змушую тебе вчитися? Завдяки мені ти не станеш невдахою, як ця касирка». Це було сказано навмисно голосно, щоб принизити дівчину.

Адміністратор підтвердив, що термін дії купона жінки закінчився, а потім … вийняв всі товари з її пакетів, попросив її піти і ніколи більше не повертатися до цього супермаркету.Такому лідерства можна тільки аплодувати! Я б дуже хотіла, щоб все начальники були такими. А також, щоб стало набагато менше злих людей!

Leave a Comment