Просто перед весіллям Катя зібрала речі та втекла. Юра не міг знайти пояснення, адже вони так любили одне одного

Юрію було 17, а Каті – 14. У них почалися стосунки, як тільки вони познайомилися на курсах, куди обидва ходили. Все у них було чудово. Батьки Каті довіряли Юрі, адже знали, що він із доброї родини, нічого зайвого собі дозволяти не стане. Усі подружки заздрили Каті, адже Юра справді був добрий. Проблема розпочалася тоді, коли Катя мала вибрати ВНЗ для вступу. Вона дуже хотіла поїхати кудись за кордон, а Юра не розумів такого рішення. Катя все ж таки подала до двох ВНЗ – до білоруської та литовської. Навчалася дистанційно, і їздила лише на сесії. Юра часто приїздив до неї, а Катя вже тоді почала розуміти, що він ревнує її до кожного стовпа. А сам Юра перевівся на заочне відділення та відкрив свою фірму.

Стало ясно, що гроші для нього на першому місці, а дружина потрібна для того, щоб сидіти вдома та виховувати дітей. Коли Катя заявила, що не хоче бути домогосподаркою і їй треба жити нормальним життям, молоді посварилися та розлучилися на якийсь час. Таке траплялося часто, і щоразу Юра вдавався з букетом гарних квітів та з вибаченнями. Якось Юра запропонував Каті зняти квартиру, з’їхатися, і щоб Катя займалася будинком. Дівчина спробувала, але їй дуже скоро це набридло. Звичайно, пропозиція руки і серця виявилася в цей момент несподіваною. Як би там не було, дівчина погодилася. Подальші проблеми пов’язані з підготовкою до весілля.

Подали заяву, почали готуватись до церемонії. І тут Катя зрозуміла, що Юра, як і раніше, хоче все вирішувати сам. Ситуація загострилася настільки, що за пару тижнів до весілля Катя зібрала речі та пішла. На щастя, батьки підтримали дівчину у найважчий момент її життя. Юра не міг знайти місця. Кілька днів кричав і бився об стіну, що наречена підвела його, зганьбила перед гостями, стала причиною таких витрат. А Катя змогла влаштувати своє життя. Поки що незаміжня, але працює в перспективній компанії і каже, що жодного разу не пошкодувала про розрив.

Leave a Comment