Чоловік виrаняє мою хвo pу маму надвір. Я не можу покинути її, але й чоловіка дуже люблю. Знаходжусь між двома вогнями.

Півроку тому я вийшла заміж та переїхала жити до чоловіка в інше місто. Від мого рідного дому мені їхати десь годину. Сімейне життя відразу здалося мені спокійним, як із фільмів. Ми обоє працюємо, але романтика завжди має місце у наших відносинах. На щастя і на подив, побут нас не з’їдає. Але не все так просто. Моя мама хвopа, їй потрібен постійний догляд. Я її єдина дитина, тата не стало давно, з родичами стосунки – не цукор, так що я – єдина людина, яка може забезпечити мамі цей догляд. Коли ми переїхали, постало гостре питання, що ж робити з мамою. Я не могла щодня їздити до неї після роботи. Мені довелося попросити чоловіка, щоб мама пожила з нами якийсь час, поки не стане краще. Мамин квартиру ми здали-rроші ніколи зайвими не бувають, а вона переїхала до нас. Втім, проблем не мало виникнути.

За вдачею моя мама дуже спокійна людина. Вона ніколи не влаштує скандалів, не скаже зайвого слова і навіть не відповість кривднику. Спочатку все було добре. Мама із зятем потоваришувала, я не могла натішитися. Мама часто готувала нам смакоти, допомагала по дому, а коли їй ставало погано, я була поряд. Через якийсь час чоловік почав скаржитися, що смак не смачний, ліки мами скрізь, йому не вистачає часу зі мною наодинці. Так, я витрачаю багато часу з мамою, але й чоловіка увагою не обділяю. Я знаю — над мамою потрібен тотальний контроль: вона може забути випити пігулки, може з’єднання їсти чогось такого, що їй протипоказано, їй може стати погано будь-якої миті. Але і я не наймалася доглядальницею, так що весь свій час, турботу і увагу не одній мамі дарую. Може, наша рутина трохи змінилася з появою мами, але хіба я маю вибір. Мама-мій єдиний родич та єдина подруга. Я не можу залишити її однією у своїй квартирі, знаючи, що вона не в безпеці.

Днями чоловік заявивши, що хоче жити знову удвох зі мною, але квартиру мами ми здали терміном на рік. Ми не можемо просто так за хвилину виселити нових мешканців, а іншого для мами немає. Якщо чоловік її вижене, мати залишиться на вулиці. Досі це питання висить у повітрі. Я люблю чоловіка та маму. Я не можу відмовитись від одного з них на користь іншого. Може, ви можете допомогти порадою з цим питанням, бо в мене вже голова болить про це думати. Я в тупіку.

Leave a Comment