Чоловік знайшов для дітей кращу няню. Аня не повірила своїм очам, коли дізналася, хто буде стежити за дітьми

— На роботу спізнюємося, так? — сказав Олексій по телефону глузливим голосом. Аня підскочила з ліжка. У неї очі виходили з орбіт. Але раптом вона усвідомила, що діти у неї і вона не може нікуди виходити. І вона залишилася лежати в ліжку. — Пам’ятаєте, ви просили мене знайти няню? — Так, знайшли її? — Так. Але це не вона, це він. Його звуть Олексій. — А я мало не повірила. — Я не жартую, збирайтеся, я вже під’їхав. Аня швидко вибігла до вікна і побачила машину Олексія. Він дійсно був там. Вона почала швидко носитися по дому, приводячи себе в порядок. Пролунав дзвінок у двері. Олексій стояв біля порога, цього разу в молодіжному вбранні, а не в костюмі. — Ви чудово виглядаєте — — сказав він. — Ви теж, — сказала Аня, бігаючи по кімнатах. — Аня, ви дуже красива дівчина. Дивно, що у вас немає багатьох шанувальників. — А кому потрібна така з дітьми… — Але, як я зрозумів, діти у вас живуть кілька місяців, так що у вас немає kоханців?

— Ні, а вам яка справа? — спішно сказала Аня. — Треба сказати, ви виглядаєте сміливо. — Може, скажіть все як є. — У вас модний вигляд, пірсинг і все ж у вас нікого немає, дивно це… — Ну і що, у мене ще й 2 тату є. — Покажіть, — сказав Олексій і взяв її за зап’ястя. — Ви що? — тихо сказала Аня, щоб не розбудити дітей. Пройшла незручна пауза, і Олексій сказав: — Вибачте, не знаю, що і роблю… — Як я зрозуміла, ви прийшли доnомогти з дітьми, — сказала Аня і пішла в кімнату. — Вибачте, Аня. Аня була рада. Вона дізналася, що Олексій до неї небайдужий. Аня одягла свій робочий наряд і вийшла з кімнати. Коли вона вийшла, відчула пиріг. Олексій приніс його з собою.

Вона взяла шматок і побігла на роботу. Пройшов майже весь робочий день, але Олексій не подзвонив жодного разу. Аня подзвонила, щоб дізнатися чи все в порядку. Виявилося, що так. Олексій досить майстерно впорався з дітьми. Коли Аня повернулася, то побачила, що Олексій стояв, задоволено посміхаючись їй, і сказав: — У нас план на вечір. Я запрошую вас до себе додому. У мене вдома масажний апарат. Тобі потрібен відпочинок. — Ні, — рішуче сказала Аня. У той момент Коля щось схопив з кухні. Аня стала ганятися за ним по всьому будинку. Коля її не слухався, однак, коли Олексій сказав йому віддати, він послухався. — Значить, авторитет мій підриваємо, так? — сказала Аня і почала тепер ганятися за Олексієм. — Ні, Аню, ти що? Двоє дорослих бігали навколо столу. Діти дивилися і сміялися. Всім було весело.

Leave a Comment