Я впустила сина з невісткою в свою квартиру, а тепер вони хочуть виставити мене з власного будинkу

Пустила я значить невістку з моїм сином жити в свою квартиру, після весілля. А вона давай межі мені вибудовувати. В моєму ж будинку. На хаба. Ключі не подобаються їй, що у мене знаходяться, у мене-господині квартири. Мовляв я заходжу тоді, коли захочу, коли їх вдома немає. Так і є, заходжу я коли захочу, маю право, але я не винна, що їх немає вдома, коли я приходжу. Це моя квартира, я приходжу, по необхідності, приношу їм свої соління, варення. Так би мовити, дбаю про них. У відповідь не «спасибі «чую, а «нехай вона ключі поверне». Хто вона взагалі така в моєму домі?

Ще навчилася трубки від мене не брати. Дзвоню хочу поцікавитися як у них справи, як справи у мого онука, сина, на худий кінець, як вона сама, а вона не хоче трубку брати. Така роздратована завжди, від моїх дзвінків. Прекрасно знає, що мій син на роботі, не можу його турбувати, змушує мене її батькам дзвонити. А вони між іншим далеко, нервувати вона їх змушує. Ось така ось вона дочка і невістка. Та ще мені пред’являє, що я у неї вдома господарюю. Хочу відзначити, що я не по її шафах і лоджії лазю, я свої шафи і лоджію оглядаю.

Вона ж взагалі ні за чим дивитися не може. Постійний бардак у будинку. Якби не я, вона б так і жила, як свиня в хліві. Ось така ось вона невдячна, поки їх немає, квіти їм поливаю, за котом доглядаю, вдома прибираю, речі її складаю, посуд після неї мию. Обіди її перевіряю, не дай Бог, що стухне, а вона цим годувати буде кого з сім’ї. Інші б навпаки хотіли б собі таку свекруху, а вона пирхає, межі вона мені розставляє. Просить не лізти. Нехай стане хорошою господинею, нормально навчиться моєму синові і онукові готувати, тільки потім залишу. А поки що ця її юшка тільки для кота зійде.

Leave a Comment