Сусідка виявлила 5-річного хлопчика з молодшою ​​сестрою на руках – зрозуміла, що сталося, і негайно почала діяти!

Сел Сікалез з міста Сан-Тан-Валлі, штат Арізона, не звичайна 5-річна дитина. Цей маленький хлопчик – справжній герой, якого хвалять в інтернеті за кмітливість.

Одного разу, коли Джессіка Пенойер перебувала в своєму будинку в Сан-Тан-Валлі, вона почула стукіт у двері.
За дверима стояв її п’ятирічний сусід Сел Сікалез з молодшою ​​сестрою на руках.

«Він стояв, тримаючи в руках щось, і я подумала, що це лялька», – розповідає Джесіка.

Але це була не лялька, а двомісячна сестра Села. Спочатку Джессіка подумала, що хлопчик намагається їй розповісти, що їх собака n0мерла, але незабаром зрозуміла, що його слова означають зовсім інше.
«Він сказав:« Привіт, моя мама n0мерла в душі, ти можеш подбати про нас? », – продовжує Джессіка в інтерв’ю.
Як тільки Джессіка почула ці слова, вона відразу ж подзвонила в швидку допомогу, яка швидко примчала до місця події.

На щастя, з’ясувалося, що його мама не n0мерла – в душі у неї стався напад і вона втратила свідомість. Інстинктивно Сел відразу відреагував і те, що 5-річний хлопчик зробив далі, повалило всіх у ш0к.

Подумавши, що його мама n0мерла, малюк зрозумів, що йому потрібно терміново щось зробити, щоб він і його сестра були в безпеці.

Він підтягнув стілець до стіни і став на нього. Так він зміг дотягнутися до кнопки, яка управляє дверима гаража.

Також він загорнув свою молодшу сестру в ковдру, щоб вона залишалася ціла. Потім він узяв сестру на руки і побіг до будинку сусідки Джесіки!

Попросивши її про допомогу, жінка викликала бригаду медиків. Вони швидко приїхали і подбали про його маму, яка, на щастя, була жива.

Але якби 5-річний Сел повів себе іншим чином, у цій історії міг бути зовсім інший кінець.

«Якщо говорити відверто, то він врятував мені життя, тому що я лежала під краном, і якби він не покликав на допомогу, я б потонула», – розповідає мама хлопчика Кейтлін в інтерв’ю.

Хоробрий учинок Села не залишився непоміченими. Йому присвоїли звання почесного пожежного, вручивши диплом і шолом кмітливого пожежного.

Пожежники і співробітники швидкої допомоги тепер хочуть поширити цю історію, щоб нагадати всім батькам про необхідність бесіди з дітьми про те, що робити в разі надзвичайної ситуації.

Leave a Comment