Чоловік із дружиною жили душа в душу, доки Галя не побачила в магазині пуховик. Він і став причиною їхнього роз лучення

Історія про Галю та її чоловіка Дениса. Вже колишнього чоловіка. Приводом для роз лучення став пуховик. Так, ви не недочули, саме пуховик. Влітку вони в місто поїхали тоді, як зазвичай у нас усі їздили до міста, щоб одягнутися. Куnили вони все, що хотіли. Галя, перед тим, як сісти на потяг, у привокзальному магазині помітила пуховик. Вона навіть міряти його не стала, на той момент це був писк моди, всі хотіли такий пуховик. До цього числа увійшов й її чоловік, йому він також сподобався. У результаті вони навіть міряти його не стали, запакували і сіли на поїзд. Після приїзду додому, Галя просто повісила його до шафу і забула про нього.

Настали холоди, не зима, звичайно, але сніг уже випав. Галя дістала пуховик, хотіла його одягнути, як її чоловік сказав: -Ти Чого це зібралася одягати мій пуховик? -У сенсі твій? -Так Він чоловічий, і брали ми його для мене. -Денисе, ми брали його для мене. Це жіночий пуховик. Слово за слово, пара nосварилася. Галя кинула пуховик на крісло та пішла на роботу. Увечері приходить, Денис стоїть біля дзеркала і міряє цей злощасний пуховик. Ще більше роз лютилася дружина. З цього дня в них щодня йшла війна, чий же це пуховик.

Так минуло половина зими, Галя навіть розлютилася, до матері збиралася, сkандали не припинялися, а все через теплу куртку. Не витримала вона: -Так, провалися воно все. Забирай свій пуховик і котись з ним на всі чотири сторони. Ну, Дениска, щасливий, і пішов на завод. Де його всі обсміяли за те, що він у жіночій куртці прийшов. -Так гудзики у тебе на іншому боці, і кольором вона дівчача. -Так, не дівча вона. А Галя пішла від нього того дня, залишила йому записку: «На роз лучення сама подам!». Та й усе, принижений Денис повернувся додому. Плювався всю дорогу, що надів цей пуховик. Він зайшов у будинок, а там пусто. Галя поїхала до мами. На роз лучення вона справді подала. Вона до нього ніколи не повернеться. А пуховик Денис віддав сестрі.

Leave a Comment