Чоловік вирішив, що я йому зрад жую. А те, що він зробив після цього, досі не вкладається в моїй головi

Настя, старша сестра Христини, була в шоці від поведінки своєї сестри. Вона відмовилася від доnомоги колишнього чоловіка, сказала, що нехай тільки nлатить офіційні алі менти. Вони роз лучилися 6 місяців тому. Він одного разу прийшов додому із заявою, що вона йому зрад жує. Він навіть не вислухав дружину, просто зібрав її речі, кілька іграшок дітей і відправив їх в батьківський будинок дружини. Ніякої зради звичайно ж не було. Напевно йому набридли крики дітей, він хотів якось уникнути відповідальності, ось і придумав все це і відправив їх куди подалі.

Чоловік Христини добре заробляв. Після роз лучення він щомісяця відправляв і їжу, і одяг, новий комп’ютер навіть старшому синові. Але як він це робив, ось це і вибісило Христину. Він вимагав щомісяця скласти список речей, які треба купити для дітей. Якщо одяг і взуття, то розміри. Їжа, то скільки штук, скажімо, яєць. Одного разу навіть через те, що Христина написала 10 штук, він розлютився, мовляв, навіщо для двох дітей 10 штук яєць на тиждень.

Таким чином, він хотів сказати, що збирається nлатити тільки за дітей, і ні в якому разі не за продукти харчування для інших членів сім’ї Христини. Чоловік Христини був підприємцем, його добре знали в окрузі. І навіть не минуло кілька днів після роз лучення, як його вже бачили з іншими дамами. Помилкові звинувачення, така поведінка чоловіка-всі ці розбірки з приводу списків забирали дуже багато нер вів і енергії. Ось і Христина вирішила, що їй від колишнього не потрібні продукти харчування, одяг або взуття для дітей. Нехай відправляє тільки rроші і все. Гордість сестри в цій ситуації неналежна. Чи не так?

Leave a Comment