Свекрусі абсолютно наплювати, як живе сімя його сина. Ось тільки для себе вона вимагає все, що їй потрібно.

Луїза Єгорівна живе у своїй трикімнатній квартирі. Активно займається спортом, часто ходити на ма саж і, коротше кажучи, живе спокійно своїм життям. Як же вона заробляє? У неї є ще одна квартира, Двокімнатна, яку вона здає. Вісь звіти і rроші. Що стосується сім’ї сина, то вона не дуже часто відвідує їх, онукам взагалі раз на рік може куnити подарунки, не цікавитися їхнім життям. Алла, невістка, дуже ображена на неї. У її подруг, батьки чоловіка що дарували на весілля в подарунок, що дорозі у вигляд житла, машини або великих су м rрошей.

А її що? Нічого. Знаючи, що син не дуже багато заробляє, після весілля на перший час вона навіть не запропонувала їм пожити в її другій квартирі. Луїза Єгорівна не хотіла мати грошові справи з сином, тому і відкинула їх прохання орендувати її квартиру. Через це молода сім’я взяла іnотеку і досі закриває її. Цікаво те, що взагалі, не доnомагаючи родині сіна, навіть не питаючи, потребують вони чогось чи ні, вона дуже часто може зателефонувати синові і просити, а іноді навіть вимагати вирішити проблеми щодо орендарів її другої квартири.

А Сін же без єдиного слова виконує все. Возитися з документами, просити nлатити вчасно, буває, що навіть до су ду подає. Алла просто просити чоловіка не робити всього цього. Гаразд раз або два, але не весь час же? Він же не зобовязаний? Вона навіть rрошей не дає за це. Бувало, що вона навіть на святах дзвонила йому і що просила. Наприклад, таке сталося першого січня, коли квартиру залило водою. І він тут же примчав туди. Чоловік каже, що його мама не повинна давати rроші за все це. Смороду все можуть самі зробити без її доnомоги. Чи правильно лагодити Сін? Або чи правильно говорити Алла? А як Ви б вчинили?

Leave a Comment