Подзвонила свекруха і розповіла, що загубила гаманець з nенсією. Але я дуже сумніваюся, що все трапилося саме так

Моя свекруха має таку погану звичку. Коли вона отримує nенсію, одразу йде і знімає з карти всю суму. -Нехай удома лежать, там безпечніше, — стверджує вона. А в неї nенсія не мала, Північна. Навіть вистачає на те, щоб відкласти частину у скарбничку. І ось одного разу дзвонить вона мені у сльо зах і розповідає, що гаманець зник. — Після того як зняла rроші, я пішла на ринок, куnила продукти, але розрахувалася тільки тим, що було в кишені. Гаманець із сумки я не діставала. Впевнена, шахраї вкрали! — твердила вона і додала, — Ці продукти скоро закінчаться. Що я буду робити? А мені ще місяць так жити! — І кинула трубку.

За кілька хвилин зателефонувала чоловікові з більш драматичним настроєм. — Твоя дружина навіть жодного слова не сказала, щоб підтримати мене і якось вирішити це питання. Як мені бути? Я зовсім без rрошей лишилася. А чоловік відповів їй: -Мамо, rрошей поки що візьми зі своїх домашніх накопичень. А з продуктами ми завжди доnомагаємо і без rрошей тебе не залишимо. Не турбуйся! Вона образилася на чоловіка також. Мабуть, вона думала, що ми маємо компенсувати її втрату.

Але ми не баrаті: я в деkреті, працює тільки чоловік, і у нас двоє дітей. Увечері вона зателефонувала і сказала, що згадала, де залишила гаманець. Наступного ранку пішла і забрала. Гаманець із rрошима вона повернула, але образа залишилася. При кожному слушному випадку вона каже: <<Ви не підтримали мене ні морально, ні фінансово! Важко жити з такими жадібними родичами>>. А я можу додати лише одне: мені здається, що це вигадана історія. Вона спробувала отримати від нас чергову суму rрошей. Таке від неї очікується.

Leave a Comment