Оля побачила фотографії свого хлопця зі своєю колишньою та написала коментар »Він уже мій». Відповідь виявилася для Олі шоkом.

Оля сиділа вдома на дивані та переглядала стрічку соц. мережі. Вона побачила, що її подруга виклала фотки з тим самим хлопцем. Подруга Олена була на відпочинку у Єгипті. Схоже, що в неї хтось з’явився. Вона радісно написала їй: — У тебе схоже життя налагоджується! Вже давно настав час. До Олі завітала думка, перевірити фотки колишньої подружки її хлопця. Вона знайшла її і побачила, що під їхніми старими спільними фотографіями написано: «Я і мій Андрій». Вона розлютилася і почала писати під кожною подібною фоткою:

«Він уже мій». Коли вона закінчила свою справу вже Андрій повернувся з роботи. Оля розповіла про свою маленьку витівку. Той усміхнувся і сказав: — Тобі треба менше часу проводити у соц. мережах. Не зважай на таку дурницю. Оля нічого не сказала, бо не хотіла свари тись із ним. Але вона була дуже здивована Андрієвою відповіддю. Андрій зрозумів, що Оля напружилася і швидко змінила тему розмови. Минуло кілька днів і Олі вже було не так весело, бо на коментар відповіли. — Це ти так думаєш, моя наївна. Оля почала думати, що Андрій із кимось зустрічається. Вона вирішила, що треба звернутися до когось за порадою.

Але до кого? Вирішила, що найкраще радитись з мамою. Мама у неї була психологом за освітою. Напевно, вона може їй допомогти. Того дня вона відвідала матір і розповіла про те, що сталося. — І що мені тепер робити? — Запитала Оля напружуючись. — Не нер вуйся, люба моя. Просто обговоріть все це з Андрієм у спокійній обстановці. — Заспокоїла мама свою доньку, — Не можна залишати недомовки. Через це розпадалися навіть найміцніші стосунки. – Я просто не хочу образити Андрія. Розумієш? – зізналася Оля.

— Ну, в тому випадку, тобі треба поговорити з тією дівчиною, яка залишила цей коментар. Ти можеш дізнатись, де вона живе? — Так, я попрошу нашу Катю. Вона програміст! — сказала Оля, зрадівши. — Ну і відмінно! *** — Уявляєш? – емоційно сказала Інна. — Ця стерва зробила другий обліковий запис і відповіла, щоб ми пос варилися з Андрієм. — Ну ось бачиш, люба, як все просто. — Та мам, я їй написала і сказала, що знаю, що це вона написала той коментар. Вона відмовилася. Тоді я сказав Андрієві, що сталося. Вибачилася за підозри. Він мені пробачив і написав цій, щоб вона видалила всі її фотографії з ним. І ось тепер вона все вилучила. — Я дуже рада за тебе, Олю.

Leave a Comment