Я заявила чоловікові, що наші діти будуть жити з ним — а я буду справно nлатити алі-менти

Ми з чоловіком живемо разом уже понад 5 років. Я народила йому дівчаток-близнят. Одного разу мій чоловік прийшов додому з роботи і, як ні в чому не бувало, сказав, що нам потрібно розлучитися, тому що у нього була інша жінка і він хотів бути з нею.Я не стала влаштовувати скандал, кричати, бити посуд або щось в цьому роді. Я давно знала, що у нього є коханка, тому була готова до такого результату, можна сказати.Але я зробила один розумний крок. Я спокійно сказала йому, що діти повинні залишитися тут, так як вони повинні ходити в школу.

Що стосується мене, то я народилася в селі. І я, звичайно, не буду зараз возити туди своїх дітей, і в орендовані квартири в місті я їх теж не повезу.Я сказала, що діти залишаться з ним, а я буду платити йому аліменти і забирати їх на вихідні. Я навіть не заперечувала проти того, що його коханка буде піклуватися про дітей.Але чоловік і його коханка були в шоці. Звичайно, вона не хотіла б піклуватися про чужих дітей. Навіщо вони їй знадобилися? З ними дуже важко, особливо коли вони хворі.

Одним словом, човік вирішив найняти няню для дівчаток. І йому теж довелося навчитися заплітати їм косички, вони це дуже люблять, і це теж не так просто, насправді.І ось я влаштовую своє життя і відвідую своїх дітей; скоро я їх заберу, і ми будемо жити з моїм новим чоловіком.І з ким із батьків, по-вашому, дітям краще залишитися після їхнього розлучення?

Leave a Comment