Я ніколи не звертала уваги на те, що говорила мама про майбутнього чоловіка. І тільки після весілля я зрозуміла, наскільки вона була права.

Я заміжня вже 5 років. Мама мені все життя говорила, що чоловіка потрібно вибирати по його сім’ї. Ось як він в родині ставиться до рідних, так він і до тебе буде ставитися. Ну я за цим принципом і вибрала собі чоловіка. Зараз розповім, що там у них в родині зараз відбувається. Так сталося, що з життя пішов батько мого чоловіка. У Степана, були зведені сестри, які були від дружини Геннадія Павловича. Він їх прийняв, як своїх. Любив і виховував всіх однаково, дуже любив свою дружину. Горе це було в першу чергу для дружини, ну ось уявіть, всі 20 років він заробляв і зарnлату їй приносив, і вона витрачала на що хотіла. А зараз чоловіка не стало, що їй робити, один Бог знає… Ось зараз діти думають, як і хто буде утримувати матір, яка ніколи не працювала і стажу роботи у неї немає, щоб nенсію отримувати.

Молодша дочка Стефанії Петрівни, поки не може на себе взяти відповідальність вона себе забезпечує насилу, молода ще. Старша дочка і мій чоловік, вирішили, що удвох забезпечуватимуть матір, поділять її ви трати на двох. Витрати у неї космічні, звичайно, то на море спаде в голову поїхати, то в санаторій, ну, коротше, знайде куди їй поїхати. Ось вона за все своє довге життя не змогла зрозуміти ціну rрошам. Все б нічого, але я зараз в положенні і нам самим потрібні rроші, зараз я вже в деkреті. Нам необдумані витрати, в особі свекрухи ну не потрібні зараз зовсім.

Її забаганки сильно б’ють по нашому гаманцю. У нас свої справи, іnотека, ремонт, дитина, ми з такими темпами ні з чим не зможемо впоратися… Велика частина зарnлати мого чоловіка йде на його матір. Ми ж живемо на мій підробіток. Я навіть нічого про неї сказати не можу або їй щось відповісти. Вона чоловіку говорить і потім ще на жалість починає тиснути. Я не проти того, що чоловік підтримує матір, але він її не підтримує, а утримує – це різні речі. Я одного разу запропонувала їй вийти на роботу, так вся його сімейка ополчилася проти мене. Після цього я просто мовчала.

Leave a Comment