Коли Ігор дізнався, що Юля ваrітна, відразу ж кинув її. Але дивчина виявилася хитрішою, і ось я поставила все на своє місце

Ігор так і не одружився на Юлі, залишив її, коли вона була на другому місяці ваrітності. — Мені і перший не потрібен був, ти другого надумала народжувати. — говорив чоловік і одночасно збирав речі. Друга дитина для Ігоря, це привід був піти від Юлі, так що він не засмучувався, а навпаки зрадів навіть. Ігор грюкнув дверима і пішов. Після відходу Ігоря, Юля задумаюся, що, якщо він кинув її в такому положенні взагалі навіщо він їй потрібен. Вона вирішила йому помститися. Юля пустила слух, а так як у них маленьке місто, всі відразу дізналися, що вона розбагатіла.

Вона сказала, що її батьки передали їй величезний спадок. З чуток, їй дісталася квартира в Москві і дача в Підмосков’ї, плюс бізнес і rроші. Тут вся ця байка дійшла до Ігоря, але чисто випадково, він навіть сам не зрозумів, про кого мова і чий спадок. Тут чоловік, довго не думаючи, вирішив піти з поклоном до його колишньої співмешканки, мовляв був не правий, приймай назад. І що ви думаєте, звичайно, вона не могла його відразу прийняти, так би він і дізнався в цей же момент, щось липове. — Ти мені не потрібен, — заявила Юля-я в Москву їду, собі супутника життя шукати і дітям батька. — Якого супутника, якого батька, діти мої. Шукати вона зібралася! Я на тебе в суд подам, не дозволю наді мною знущатися.

Я їх батько, я маю право перебувати з ними поруч. — Юридично ти ніхто їм. — Я зроблю все, щоб стати їхнім батьком. — Я найму кращих адвокатів, я тебе засуджу! І він дійсно, найняв кращих адвокатів. А Юлька-то розумна баба виявилася, вона і не рипалася. Вона знала, що її колишній співмешканець і екс-kоханий добре заробляв. Вона взяла безkоштовного адвоката, навіть програла справу. Ігор довів своє батьківство. У підсумку Юлька подала на аліменти. А зараз на ці rроші вона переїхала в Москву і знімає квартиру.

Leave a Comment