Подруга вигадала план, як звести мене з одним красивим і баrатим чоловіком. Але вона й уявити не могла, хто ця за людина насправді.

Після того, як я роз лучилася з чоловіком, не думала заводити нові знайомства. Але близька подруга наполягла на тому, що організує мені зустріч із одним своїм добрим знайомим. Настя терпіти не могла мого колишнього. До речі, він відповів їй взаємністю. Я не розуміла, чим вони один одному не догодили, але факт залишався фактом. Дізнавшись про роз лучення, Настя напросилася до мене в гості. Поговорили про різні дрібниці, і врешті-решт дійшли основної теми. Ігор, як виявилося, її колега. Працюють в одному офісі вже понад 10 років. До цього Ігор навчався у nаралельному класі чоловіка Насті. За словами моєї подруги, це не чоловік, а пряме диво якесь.

Йому 36 років, високий, спортивний. Є машина та квартира. Була в нього дівчина, з якою він довго спілкувався, але до весілля не дійшло. Я не розуміла, чому мені потрібен обов’язково Ігор, і чому саме він може вивести мене із цього стану? Який стан? Після розлучення я навіть не nлакала у подушку. Ми з Настею трохи випили, і під цією справою я погодилася піти на зустріч. Ми домовилися, що Ігор приїде разом із чоловіком Насті. І ось, субота, столик на чотирьох вже заброньовано. Коли я під’їжджала до закладу, отримала смс від подруги: »Ми запізнюємось. Назви менеджеру моє ім’я – він тебе проводить до столика”. Я зрозуміла, що подруга щось задумала.

Як би там не було, я увійшла до ресторану, і за вказаним столиком побачила Ігоря з квітами. Так, подруга з чоловіком і не збиралися приїжджати. Ігор справді був красенем, але лише зовні. Щойно ми почали розмовляти, але одразу перейшов на теми особистого характеру. Запитував, а з ким я живу, квартира в іnотеку чи ні, колишній чоловік на щось претендує чи ні… І тут я зрозуміла, у чому річ. Виявляється, колишня дівчина йому справді зашкодила. Відсудила частину квартири, вийшла заміж, наро дила дитину, а Ігор лишився сам. Тому він ставиться до всіх дівчат з якоюсь побоюванням. Як би там не було, я не бачила майбутнього з цією людиною. Мені його було шкода, але він мене не приваблював. На щастя, зателефонувала дитина – і в мене з’явився чудовий привід, щоб скоріше звалити звідти…

Leave a Comment