Хотіла зробити добро для своєї свекрухи, а вийшло навпаки. І за це вона вирішила мені помститися.

Я зробила для себе висновок. Ніколи не робіть добро людині, яка цього не заслуговує. Завжди в таких ситуаціях винуватим виходить людина, яка нічого nоганого не мала наміру зробити. Розповім історію, яка сталася зі мною. Я заміжня вже 6 років, з чоловіком ладнаємо ми дуже добре. Іноді бувають у нас сварkи, але часто в цьому замішана моя свекруха, яка завжди все псує. Вона мене недолюблює, і з нею складно знайти спільну мову. Я намагалася, але вона бачить в мені лицемірну жінку. Анна Петрівна, свекруха моя, має свої див ацтва. Вона забирає додому речі з вулиці, які люди ставлять біля під’їзду, як би викидаючи їх. Купувати щось нове не хоче, навіть нам не дозволяє.

Їй, мабуть, подобається носити чужі ношені речі. За очі я називаю її «стерв’ятником» або «сміттяром». Нещодавно чоловік запропонував відправити її в санаторій. За весь час, що вона там пробуде, ми зможемо прибратися в її будинку. Вирішили всі її речі викинути і купити нові, а також посуд придбати і зробити легкий ремонт. Коли вона поїхала в санаторій, то ми поїхали до неї додому. Викинули весь цей мотлох, тобто посуд і одяг. Куnили багато чого нового, наприклад, телевізор, диван, крісло, посуд, одяг. Повернувшись з відпочинку, вона була ошелешена. Почала нас лаяти і вимагати все назад. — Поверніть мені мої речі і посуд. Мені не потрібен цей одяг.

Де мій диван і телевізор? Навіщо ви все поміняли? — люто кричала на нас Ганна Петрівна. Я вже пошкодувала, що прибрала весь мотлох з її квартири. Називається, зробила добру справу. Але найгірше було попереду, коли вона мене звинуватила в крадіжці rрошей. Вона хотіла на мене в поліцію заявити, щоб я їй повернула гроші. Але я в душі не знала, про які rроші йде мова, адже у неї і так нічого не було. Чоловік повірив їй і думав, що я могла вкрасти; мені від цього стало ще гірше. У підсумку виявилося, що через люті свекруха дуже хотіла мене підставити. Я записала все на диктофон, де вона говорила, що все придумала, щоб помститися мені. Розповіла я це чоловікові, і вони обидва вибачилися переді мною. Тепер не знаю, прощати їх чи ні.

Leave a Comment