Думав, що в мене ідеальна дружина і така ж теща. Але одного разу я підслухав розмову, і мій світ уnав у ту ж секунду.

Коли я зустрів свою майбутню дружину Марину. Вона була молодша за мене на 8 років. З першого погляду я заkохався у неї. Вона була приголомшливою жінкою, не пилила мене, підтримувала мої починання, поряд з нею я відчував себе чоловіком. Через місяць Марина заваrітніла, і я зробив їй пропозицію – ми розписалися. Я вважав, що у мене найкраща теща у світі. Вона завжди була на моєму боці; якщо я щось вимагав від Марини, теща казала, щоб вона слухала мене. Навіть якщо я перегинав ціпок, теща мені тільки говорила, щоб я переглянув якусь ситуацію. Я реально думав, що мені пощастило. Я не був на обстеженні дружини, не ходив на УЗ Д до ліkарні. З нею завжди була її мама. Я був на роботі.

Якось увечері я повернувся раніше з роботи, і ненароком підслухала розмову тещі та моєї дружини. -Мам, А якщо він дізнається. -Так, нічого не дізнається. Ти головне мовчи. Ну народиться дитина трохи раніше за визначений термін. Скажімо, добре їла, що ці мужики розуміють… Ти мовчи. Де ти ще знайдеш такого дурня. Багатий, любить тебе, тримайся за нього. Я тоді зачинив двері за собою і поїхала до своєї мами. Наступного дня мені зателефонувала теща. — Єгор, Марина народ жує. Швидше приїжджай.

Вона навіть не розуміла, що я знаю все. Я приїхав забрав дружину, привіз її додому. Я не міг її покинути, я її дуже любив. І також поkохав її дочку – тепер вона та моя. Весь цей час я вирощував її, як свою дитину. Єдиним моментом було те, що ми з Мариною — обидва темні, а Маша у нас наро дилася блондинкою, та ще й блакитноокою. Пізніше теща сказала, що нам потрібна друга дитина. Вона ще не здогадувалася, що все знаю. Вирішила хоч якось утримати мене поряд зі своєю донькою. Незабаром у нас наро дився син. Тепер маю двох дітей. Я люблю їх однаково, і також люблю свою дружину. Єдине що: вона так і не зізналася мені у брехні, вона все ще не впевнена в мені і думає, що я піду від неї. За це мені найбільше прикро.

Leave a Comment