Я ледве терпіла те, що свекруха оселилася у нас на кілька місяців. Але те, що зробила потім, стало останньою краплею мого терпіння.

Через ремонт своєї квартири свекруха живе вже кілька місяців у сина. Невістка, Альона, не може після роботи полежати чи відпочити. Це з тим, що свекруха починає щось просити, щойно вона повертається. Чи чай там заварити, чи щось недороблене закінчити. Квартиру свекрухи затопили. Їй довелося робити там ремонт. Але з її характером ремонт затягнувся надовго. Має дуже важкий характер. То шпалери їй не подобалися, то колір плінтусів. А ці кольори вона сама вибирала.

Працівникам доводилося по п’ять разів міняти те саме. Якби не її характер, ремонт давно закінчився б і поїхала вона б жити у свою квартиру. Більше того, зараз вона вирішила наводити своїх подруг у квартиру сина. У них там посиденьки до ночі. А ще, чоловік Альони має відвести їх додому. Нещодавно навіть свого кавалера до будинку притягла. Дуже вже почувається як у своїй квартирі. Хоч би працювала, тільки вечорами зустрічалися б з Альоною. Але ні, вона не працює, живе на пенсію та на rроші дітей, які вони відправляють. Коли Альона щось говорить чоловікові, той завжди відповідає, що його мати нічого nоганого не робить.

І в тому, що вона наводить своїх подруг – він нічого nоганого також не бачить. Отак і жили кілька місяців. Нещодавно Альона дізналася, що ремонт у її квартирі закінчився. Але свекруха не хоче їхати. Олена завжди знала, що ця жінка любить бути у центрі уваги. А в будинку цього не виходить. Якось донька Олени захво ріла. І через те, що останнім часом вона багато ліkарняних брала, вирішила, що цього разу свекруха поряд, вона подивиться за дитиною. А сама Олена піде на роботу. Хоч якась користь буде від неї. Але не тут було. Щойно свекруха зрозуміла, які думки у Олени, зібрала речі та поїхала звідти. Навіть синові нічого не стала говорити. А таке рідко буває! Вона обов’язково попросила його відвезти її додому. А так, встала, зібрала речі та поїхала на таксі. Ось як це працює! Коли їй потрібна допомога, вона вдається. А коли потрібна доnомога від неї – вона тактовно звалює.

Leave a Comment