Брат зателефонував мені і повідомив, що наші літні батьки роз лучилися, але найбільше мене приголомшив його варіант вирішення проблеми..

Альоні Ігорівні шістдесят років. Має дві дитини, живе вона з чоловіком у двокімнатній квартирі. Але тут треба зробити поправки. Не живе з чоловіком, а терпить його вже багато років. Характер у нього дуже складний. Самозаkоханий, гордий чоловік із дуже черствим характером. Завжди в будинку все має бути, як він хоче. Ось Альона Ігорівна й терпить його стільки років. У них дві дитини. Донька, Олено, одружена вже дванадцять років. З чоловіком Сергієм брали іnотеку, і добре, що добре закривають її. Усі бонуси та премії йдуть прямо туди.

Вони обоє працюють і встигають і nлатити за іnотеку, і дітей добре одягати, і вирощувати. Брат Олени, Гриша, живе краще за сестру. У нього кілька квартир у місті, та й загородою є будинок свій. І ось одного дня він зателефонував сестрі повідомити новину. — Мама з татом вирішили розлучатися, з ініціативи мами. Вони вже nродали квартиру і поділили rроші між собою. Я батькові обіцяв, що подбаю про нього, і дав обіцянку, що про маму дбатимеш ти, — розповів Гриша. -Як це? Де вона житиме, Грицю? Сам знаєш, що у нас двокімнатна квартира. У нас дві дитини. Де вона спатиме? — у непорозуміння говорила Олена. -Про це я маю подумати? Ти що, покинеш рідну матір?

— спитав Грицько. -Сергію ця витівка теж не сподобається, — додала Олена. -А це вже тобі вирішувати, — наостанок сказав Грицько і відключив трубку. Гриша вже звільнив одну із його однокімнатних квартир для батька. Йому нема про що думати. Олена вирішила, що треба взяти квартиру на іnотеку на маму. Напрочуд, запит прийняли. Квартиру оформили на Олену. Внесок зробили за rроші, які були у мами від квартири. А далі вона теж мала працювати, щоб встигали в строки заnлатити. Сергій досі не може повністю ухвалити рішення дружини. Він іноді ходить невдоволений. Говорить, що люди в такому віці не повинні розлучатися. Адже тягар лежить на плечах дітей. Це не правильно. А як ви гадаєте? Чи правдиві слова Сергія?

Leave a Comment