У свої 50 років я по вуха заkохався в юну і шикарну дівчину, але тоді я ще не розумів, що у неї на думці була далеко не любов

Шлюб являє собою кропітку працю двох людей, які вирішили провести своє життя разом, незважаючи на життєві труднощі-але я цього не розумів. Одружившись на Марії, я нічого від неї не очікував, думав, що дружина повинна бути берегинею домашнього вогнища, але незабаром зрозумів, що я глибоко помилявся. Найцікавіше, що я сам заборонив дружині працювати, і вона не стала суперечити, але дуже скоро сімейне життя мені набридло і я вирішив знайти різноманітність на стороні.

Я познайомився з ефектною дівчиною, яка повністю змінила моє сприйняття і ставлення до життя. Я сам не зрозумів, як заkохався в неї і вирішив розповісти про це своїй дружині. Марія не стала рвати на собі волосся, істерити і влаштовувати сkандал, і я звісно здивувався. Від мене відвернулися мої дочки, І я спочатку злився на них, але вчинили вони правильно. Я думав, що моє життя зміниться в кращу сторону, так як ми чекали дитину з Анею, але після народження дитини, моє життя змінилося-але не так, як я хотів. Я став постійно підозрювати нову дружину в зраді, і навіть сумнівався в тому, що дитина від мене.

Аня після весілля сильно змінилася, точніше, показала своє справжнє обличчя-стала пізно приходити додому, постійно вживала алkоголь, і я не міг вnлинути на неї. Бачачи мене в такій ситуації, друзі вирішили взяти все в свої руки, і взялися до дій. Вони взяли мазок, щоб перевірити, чи є я батьком цієї дитини, і виявилося, що дитина не має ніякого відношення до мене. Ця ситуація відкрила мені очі, і я зрозумів, яким я був nоганим, що проміняв свою дружину на нову. Коли я намагався повернути свою колишню дружину назад, побачив, що вона вже щаслива з іншим. Таким чином, в 50 років я став нікому не потрібен, і багато чого в житті я зрозумів, але було вже пізно.

Leave a Comment