Коли ця дівчинка з’явилася на світ, вона важила близько 8 кг. Подивимося, як вона виглядає 13 років по тому

Як правило, малюки народжуються з вагою близько 3-5 кілограмів, якщо, звичайно, немає відхилень у стані здоров’я. Новонароджених з великою вагою дуже мало.Сьогодні в статті ми розповімо вам, як 13 років тому жінка народила дівчинку вагою 7750 грамів! Це був рекорд для всього Алтайського краю!Тетяна Халіна працювала акушеркою, але її кар’єра припинилася після народження першої дитини. Потім декрет затягнувся, тому що в сім’ї було вже 11 дітей! Чоловік Тетяни — Віктор — військовий, він часто їздив у відрядження, рідко бував удома і практично не брав участі у вихованні дітей. Чоловік був невисокого зросту і досить худорлявий, у Тетяни зростання було 157 см, але вона була великої статури.

11-я вагітність Тетяни пройшла без ускладнень; під час УЗД їй сказали, що все нормально, патологій немає і дитина розвивається відповідно до свого терміном. Але за 3 тижні до пологів у жінки почав швидко рости живіт, і її відправили на контрольне УЗД. Потім з’ясувалося, що вага дитини була великим, і це стало загрозою здоров’ю матері. Тетяні зробили планове кесарів розтин. Передбачалося, що дівчинка народиться з вагою не більше 6 кілограмів, але не 7 750․

Це був перший випадок в світі, коли дитина народилася з такою вагою. Малюка відправили на додаткові обстеження. На щастя, з точки зору здоров’я, у дівчинки все було добре. Їй дали ім’я Надія. Спочатку були проблеми з харчуванням: мати не могла годувати її одним грудним молоком і її доводилося годувати сумішами. А потім все налагодилося — і сьогодні вони щасливі!

Leave a Comment