Сестра вийшла заміж за хлопця, який був з баrатої сім’ї. Але це не завадило йому сісти на шию бід ній сестричці

Моя сестра з дитинства відрізнялася жвавим характером. Вона була по натурі лідером, завжди вирішувала проблеми в сім’ї; і хто б міг подумати, що ці якості завадять їй побудувати нормальне особисте життя. А вся справа в тому, що в житті їй траплялися лише якісь слабкі чоловіки, які не в змозі заробити rроші. Зате у сестри кар’єра йшла в гору, вона була найуспішнішим юристом. У свій час навіть фірми боролися за те, у кого вона в підсумку буде працювати. Я дуже пишаюся сестрою. Тільки от смак на чоловіків у неї, м’яко кажучи, огидний. Її перший хлопець був справжнім альфонсом. Він працював на якійсь мізерній посаді, в будинок приносив kопійки.

Пропозиції не робив, бо боявся весільних клопотів; потрібно ж буде вкласти rроші, а їх у нього не було. Йшов час, і сестра втомилася тягнути у себе на шиї свого ж хлопця, вона вирішила з ним роз лучитися. Причому, він такий нахабний, говорив, що сестра ще сама до нього прибіжить. Через пару місяців сестра знайшла собі нового коханого, з баrатої сім’ї. Він відразу підкорив її серце, був чуйним, красиво залицявся і дуже стежив за собою. У нього обов’язково в день було хоча б одне відвідування спортивного залу, потім басейн, а після салон краси. Як говорив сам хлопець, у нього був свій бізнес. І тому він не горбився на роботі цілодобово, тому що вже бізнес працював на нього.

Після весілля все різко змінилося. Знову сестра стала приносити rроші в будинок, а її чоловік так і продовжував ходити в салон краси і в спортивний зал. Виявилося, що бізнес був не його, а його батьків. І вони поставили йому умову, що після весілля він повинен сам почати щось робити, або вони більше не будуть давати йому rрошей. Працювати він не збирався, та й не бачив у цьому сенсу. А навіщо працювати, якщо його дружина — найкращий юрист в місті і заробляє великі rроші? Але сестра не стала його довго терпіти і після кричущого випадку розлучилася з ним. Останньою краплею її терпіння стало те, що чоловік попросив її куnити машину. Звичайно ж, тільки для нього одного і за її rроші. Сестра розсміялася йому в обличчя і подала на роз лучення.

Leave a Comment