Повернулася додому і не повірила своїм очам: у мене в квартирі тепер нова господиня. Коли дізналася, хто вона насправді, втратила непритомність.

У мене двоє дітей. Старшому синові 30 років, а дочці – 28. Дочка живе в місті, у неї своя сім’я. У неї троє дітей. Син одружений на прекрасній дівчині, чекають свого первістка. Я душі не чаяла, щоб вони ні в чому не потребували. Але я зрозуміла, що неправильно їх виховала. Вони дзвонять мені, згадують про мене, коли їм потрібні гроші. Вони закінчені егоїсти. Я познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком в далекі 90-ті. Він був привабливим чоловіком з великими блакитними очима. Незабаром ми одружилися.

Жили мирно, він був турботливим чоловіком. Але він завів kоханку, і я подала на роз лучення. Ми роз лучилися. Пам’ятаю, як діти nлакали, коли він збирав речі. Він пішов, не попрощавшись. Я залишилася з двома дітьми. Колишній чоловік nлатив алі менти, але цього було мало. Ми рідко спілкуємося, говоримо про дітей і все. Я все моє життя присвятила своїм дітям. Для них куnувала все, що бажали. Гаджети, велосипед, носили вони бренди. Мої батьки допомагали мені. Донька вирішила вступати до університету.

Я взяла kредит. Потім вона кинула університет і вискочила заміж. Але з чоловіком їй не пощастило. Він безперспективний, безсовісний, нероба. Він жив за рахунок своїх батьків. Потім вони переїхали в мою квартиру. Народився їх третій син. Моя дочка попросила про доnомогу. Я звичайно, не відмовила. Приїхала до них. Спочатку зять дякував мені, що приїхала. Але потім ставлення до мене змінилося. До мене ставилися як до служниці, особливо, моя дочка. Мені було прикро. Я зібрала речі і поїхала додому. У будинку мене чекав інший сюрприз. Мене зустріла моя новоспечена невістка. Поки мене не було, вони розписалися потайки від мене і син привів її в будинок в якості дружини. Сказати, що в шоці, нічого не сказати. Вирішила порадитися з сестрою, і вона сказала, що я повинна їх виганяти. Але я з нею не згодна. Просто мені дуже прикро.

Leave a Comment