У моєї дівчини була таємниця на імя Ваня. Я й уявити собі не міг, наскільки це змінить моє життя

Коли ми з Анею з’їхалися, то я не очікував того, що у неї від мене буде ось така таємниця. Виявилося, що у неї весь цей час була дитина від першого шлюбу. Вона вийшла заміж до 18 років, а через два роки роз лучилася з чоловіком. Ванечці — її синові, вже 10. Я переживав про те, як же дитина прийме мене в сім’ю; але все пройшло дуже добре. Ми здружилися з Ванею; після роботи я швидше поспішав додому, щоб пограти тепер уже з моїм сином. На вихідних ми виїжджали за місто, ловили рибу або просто гуляли лісом. Ваня був не схожий на Аню. За характером ми були схожі, як ніби я його ростив з дитинства. Але потім сталося саме непередбачуване і жа хливе в моєму житті…

Аня знайшла собі іншого. Не хочу розповідати про те, на скільки важко мені було втрачати мою kохану людину. Вона була для мене тією самою єдиною, з якою я хотів прожити все своє життя. Я приймав її такою, яка вона є, з усіма істериками і мінусами. Але, мабуть, їй чогось не вистачало. А потім я зрозумів, чого саме-rрошей. Заробляю я пристойно, вище середнього. Але друзі сказали, що її новий чоловік-бізнесмен з елітних кіл. Але важко в цій ситуації було не тільки мені, а ще й Іванкові. Хлопчик сильно прив’язався до мене за ті 5 років, що ми жили разом. Коли я йшов, то на вигляд вже дорослий Ваня 15-и років заnлакав, він підбіг до мене і сказав:

— Тато, будь ласка, не йди… Насправді, Ваня не такий ранимий і емоційний, але це був такий важкий і зворушливий момент, що навіть хлопець не витримав. Я пообіцяв, що буду завжди з ним на зв’язку. Як виявилося, Аня переїхала жити до свого нового kоханого, і вже була ваrітна. Тільки ось її новий чоловік був проти того, щоб її дорослий син жив з ними. Тому Ваню переселили до бабусі. На його день народження я, звичайно ж, приїхав, і зробив йому сюрприз. Ваня був найбільше радий побачити саме мене. Після весілля Ані, Ваня втік з дому. Він прибіг до мене, і попросив залишитися. Звичайно ж, я прихистив Ванечку. Він мені як син. Вранці ми прийняли рішення, що хлопчик залишиться жити у мене. Ваня подзвонив мамі і повідомив про це. А Аня навіть була рада цьому. Тому що їй потрібно нову сім’ю створювати, а старший син заважав.

Leave a Comment