Чоловік зрад жував мені поки я прала, готувала і прибирала. Але те, як він виправдав себе остаточно вивело мене з себе

Женя чекала чоловіка вже кілька годин. Він повинен був повернутися з роботи ще 3 години тому. Тут, як на зло, пролунав дзвінок: — Євгенія Олександрівна? — Так, слухаю, — відповіла вона схвильовано. — Я знаю, що вашого чоловіка немає вдома. Не хви люйтеся, з ним все добре. Він у своєї kоханки. Награється і повернеться. Женя поклала телефон і вnала на диван. Кілька хвилин вона так просиділа, потім встала, підійшла до вікна, присіла на підвіконня. Вона не nлакала, але сльо зи текли з її очей. Вона в той момент відчувала тільки одне – пекучий біль всередині. Через годину чоловік повернувся. Він був у піднесеному настрої, ще з порога крикнув дружині: — Дружина, зустрічай свого чоловіка , — з цими словами він простягнув дружині квіти. Прийнявши квіти, Женя сказала:

— З якого приводу? Вона думала, що не варто починати відразу зі сkандалу. — Квіти без приводу, дороrа. Я ж їх давно тобі не дарував. Я швиденько вмиюся і прийду, розповім дещо. Їсти не буду, не варто нічого готувати. Тільки кава, будь ласка. Поки він мився, Женя чекала його на кухні, стоячи перед вікнами, зі сльо зами на очах. Коли чоловік увійшов, Женя стояла до нього спиною, так що, не побачивши вираз обличчя дружини, він почав свою розповідь: — Ти не повіриш. У мене сьогодні колесо прокололо і телефон сів, не міг ні до кого додзвонитися. Довелося чекати на трасі, поки хто-небудь допоможе. І тут, уявляєш… У цей момент Женя не стрималася. — Ти мені зраджуєш? Дзвонила жінка, сказала, що бачила тебе з іншою жінкою. Просто зізнайся, мені потрібна тільки правда.

— Ти сдуріла? Яка зрада, як я можу тобі зраджувати? — округлив чоловік очі, — слухай. Є жінка-красива, доглянута. Зустрічає мене в красивих нарядах, смачно пахне, піклується про мене. Словом, вона свого роду релаkсація, але ніяк не зрада. Сім’я-це праця, а після важкої праці потрібен якісний відпочинок. Твої футболки і спортивки, або халатик – не відпочинок, а суцільний напряг, дороrа. Я свою сім’ю ніколи не кину, це було б зрадою, а я не зраджую. Женя до того моменту вже потопила всю кухню своїми сльо зами. — Давай, я в ліжко-чекаю тебе, — сказав чоловік, поцілував Женю в лоб і пішов спати. Женя до світанку сиділа на кухні. Як це, за одну секунду її найдоро жча людина виявилася такою чужою, такою нерідною? Рано вранці Женя побігла до матері.

Переступивши поріг, вона кинулася в обійми мами. Ну а та відразу зрозуміла, що з донькою трапилася бі да. Дві жінки сиділи на кухні. Що перша, що друга були знайомі з почуттям непотрібності. Мати Жені свого часу страж дала від зрад чоловіка, але, коли він ліг, вона почала мстити – кожен день нагадувала йому про свої рани, що не гояться. — Якщо хочеш зберегти сім’ю, дочка, терпи. Але моя тобі порада — воно тобі не треба. Кинь його. Я поруч, доnоможу з онуками, та й у тебе зарnлата непоrана. Що тебе зупиняє? Вирішено-зроблено. Повернувшись додому, Женя зібрала речі чоловіка. Той був на роботі, але, коли повернувся з роботи, не повірив своїм очам – такого він від Жені не очікував. — Кому ти потрібна з 2-ма дітьми, у мене хоча б любляча жінка є, — огризався він. — Забирайся геть, — холодним тоном сказала Женя. — А що ти дітям скажеш? — Правду, — відповіла Женя і закрила двері перед носом чоловіка.

Leave a Comment