Зовиця готувала щось каламутне по відношенню до мене, добре що я вчасно розкусила її і не дала зруй нувати мою сім’ю

Замість Ірини повинна була вийти за брата Христина її подруга. Але вони роз лучилися, не зрозуміли один одного. А Сергій щасливий з дружиною, у них прекрасна дочка і скоро наро диться друга дитина. Як ви зрозуміли, відносини між Христиною та Іриною не зовсім хороші. Точніше, їх просто немає. Вони практично не спілкуються, незважаючи на те, що Ірина нічого поrаного Христині не робила. А свекруха дуже любить Ірину. Дуже часто відвідує їх, багато часу проводить з дитиною, внучці півтора рочки. Ірина та Сергій хотіли народити другу дитину не пізно, вони розуміли, що буде важко, але це було їх рішення.

Мама Сергія була дуже рада. Вона ж любить дітей, дуже хотіла онуків, а Христина ніяк не хотіла народ жувати, незважаючи на те, що вона заміжня вже три роки. Вона каже, що діти їй не потрібні. Коли у Ірини почалася паніка, чи зможе вона встигнути, свекруха запропонувала їм свою доnомогу, Ірина і Сергій же не відмовилися. Навпаки, були дуже раді цьому. Ось так і свекруха прийшла з ними жити. Старшою онукою займалася вона, а Ірина молодшим.

Одного разу, коли Ірина гуляла з молодшою дитиною, повернувшись додому, вона побачила Христину в спальні. Вони над чимось сміялися зі свекрухою. Христина навіть не привіталася з нею, а на питання, чому вона там, Христина відповіла, що мама її покликала, ось вона і прийшла. Ірина нічого не відповіла, але їй було жахливо неприємно бачити людину в своєму будинку, яка не любить її і навіть не вітається. А ще вона не розуміла, як могла свекруха запросити гостей, коли вона сама гість в цій квартирі? Ірина сперечатися взагалі не хотіла, та й зі свекрухи запитати їй було сором но. А як же вчинити?

Leave a Comment