Чоловік упіймав дівчинку, яка вnала з 8 поверху — і зла мав всі пальці на руці

58-річний Олександр Продовіков, що зловив випавшу з восьмого поверху чотирирічну дівчинку Варю, розповів, як врятував дитину. За словами Олександра, він вигулював у дворі будинку свого мопса, коли почув дитячий крик. — Дивлюся, вона зачепилася руками за квітник на балконі і кричить, — розповів Олександр.

 

— Повз йшли два хлопця з сусіднього будинку, я їх покликав, і ми стали під балконами. Зрештою пальці у дитини розтиснулися, і дівчинка полетіла вниз. У повітрі вона зуміла за щось зачепитися на п’ятому поверсі, але потім остаточно впала. — Я витягнув праву руку, на неї вона і впала, потім перекотилася на груди і на землю, — продовжує Олександр. — При цьому зламав всі пальці на правій руці, ходжу тепер в гіпсі. Прибулі на місце медики екстрено госпіталізували дівчинку.

 

— У дитини перелом правого плеча, забій поперекового відділу і черепно-мозкова травма, загрози для життя немає, через пару днів ми зможемо вже відпустити її додому, — розповів заступник головного лікаря з хірургії Ігор Огарков. Олександр Продовіков не вважає себе героєм і не чекає будь-якої нагороди. — Я звичайний мужик, 58 років, зробив що повинен був, мені нічого не треба, — скромно каже герой

Leave a Comment