Коли начальник почав залицятися до мене, я була на сьомому небі, але незабаром я дізналася те, що він так ретельно приховував від мене

Після університету я відразу змогла влаштуватися на роботу за своєю спеціальністю. Чесно зізнатися, мені дуже пощастило. Тому що мій начальник був просто незвичайною людиною, він мені відразу сподобався. Звуть його Віктор, він на 6 років старший за мене. По початку я не особливо звертала на нього уваги, тому що була повністю занурена в роботу. Але в кінці тижня він викликав мене в кабінет і став вказувати на помилки, я все записувала, щоб виправити. Насправді, мені було страաно, я думала, що він мене за це звільнить. Але він, навпаки, все перевів на жарт, і заспокоїв мене, сказав, що у новачків таке буває і що я швидко до всього звикну.

З такою людиною відчуваєш себе спокійно. Проте Віктор був ще й надзвичайно привабливий. У нього була спортивна статура, він завжди з’являвся в строгих костюмах. На обіді він був душею компанії, міг розповісти цікаву історію або розсмішити. Всі слухали його не тільки тому, що він наш директор, але і з тієї причини, що у Віктора був талант оратора. Якось після дня народження нашої колеги Віктор запропонував довезти мене до будинку. Я була не проти. Під кінець він поцілував мою руку і побажав на добраніч. З того вечора ми стали частіше спілкуватися. То на обіді сидимо за одним столиком, то він просто викликав мене в кабінет у справі, але потім розмова приймала особистісний характер.

Так ми і стали зустрічатися, тільки таємно. У Віктора була дружина і маленька дочка. Він нічого не говорив про свою сім’ю, і мені це подобалося. Він став nлатити за мою квартиру, дарував мені дорогі подарунки, обсипав квітами. Ми вечеряли в елітних ресторанах. Все у нас було відмінно, тільки в якийсь момент я стала розуміти, що мене не влаштовує вічна позиція kоханки. Мені так хочеться познайомити Віктора з батьками, з друзями. Хочеться вільно гуляти з ним по вулиці, тримаючись за руки, але ми постійно ховаємося. Я розуміла, що створювати сім’ю зі мною він не збирався. Коли я починала тему його дружини і розлучення, він тут же міняв її, абсолютно не хотів говорити про це. Ми стали часто сваритися, а потім і зовсім перестали спілкуватися. Одного разу я помітила, що він став залицятися до новенької співробітниці. Того дня я написала заяву про звільнення.

Leave a Comment